torstai 25. elokuuta 2011

Mä elämästä laulan


Nyt on selvät suunnitelmat eikä niistä poiketa vähän aikaan. Huomenna heti äkkiä kuntosalille ja vähän painojen nostoja ja juoksua ainankin muutama kilometri. Nyt loppu liikuntatauko ja sättikää ihmeessä jos poikkean tältä linjalta:)

Ruokailut tänään ihan ok, en tiedä uskallanko vielä huomenna käydä vaa'alla, mutta viimeistään viikonloppuna kuitenkin se tapahtuu.

Uskon että kaikille kuntoilijoille tulee välillä taukoja, lyhyempiä tai vähän pidempiä (itse kävin viime viikolla muistaakseni yhden ainoa kerran kuntosalilla). Tietysi loukkaantumiset on sitten asia erikseen.

Tämä päivän on tuntunut jotenkin niin paljon kevyemmältä henkisellä tasolla. Ihan kuin iso kivi olisi vierähtänyt sydämeltä vaikka mitään erikoista ei ole tapahtunut. Ehkä olen levännyt nyt tarpeeksi?

Huomenna kuntoilukuulumisa:)

Sweet Dreams,

Love Carol

4 kommenttia:

  1. Välillä pitää vaan lepäillä jos liikunta tuntuu pakkopullalta. Sitten sitä taas jaksaa painella eteenpäin. :)

    VastaaPoista
  2. Nyt mennään kovaa vauhtia eteenpäin:)

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Itse kans koitan pudottaa painoa. Olen aika lailla sun mitoissa tällä hetkellä. Tavoitepaino on 55kg mutta ei paljon sen alle. Mulla on myös tavoitevaate, joka kertoo usein enemmän kuin se vaaka. Mutta vaakaa ei mun mielestä kannata pelätä. Rohkeasti vain punnitsemaan ja jos sitä painoa on tullut niin se motivoi varmasti paremmin salille kuin sinne jääkaapille. =)

    Ja koska saleilet niin lihasmassa vääristää sen painonpudotuksen, joten älä unohda rasvanpoltto- ja aerobista liikuntaa.

    Tsemppiä kovasti ja hiki pintaan ja terveellistä lautaselle =)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kovasti kommentista<3

    Punnitsemaan vaan, niin se menee:)

    VastaaPoista

Comments for me(: