keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Rest again


Lihakset on vielä kipeät eilisestä treenistä joten oli pakko pitää lepopäivä. Loppuviikko on sitten pakko pusertaa kunnolla, ainakin torstai ja perjantai. Olo on jotenkin hyperaktiivinen tai jotakin sellaista vaikka samalla väsyttää. Seuraavan kerran punnitus olisi perjantaina jos en innostu huomenna menemään vaa'alle. Mitä mieltä olette, riittääkö teille kerran viikkoon painotieto vai onko kiva että useamman kerran viikossa tulee päivitystietoa painosta:)?

Love Carol

10 kommenttia:

  1. Kerran viikossa sopii ihan hyvin. Tietty voit tulla tänne hehkuttamaan, jos suuria muutoksia tapahtuu sitäkin useammin :)

    VastaaPoista
  2. Mielestäni se kerran viikossa riittää. Alkaa muuten sinuakin ahdistamaan jatkuva painon kyylääminen =)

    VastaaPoista
  3. mitkä nää sun metodit on kokonaisuudessaan laihdutuksessa? mitä syöt ja kuinka usein treenaat viikossa? ja kuinka kauan sulla kestää yleensä yks treenikerta? :D
    ite en syö ikinä niin paljoa kaloreita kun pitäs syödä, yleensä joku 900-1300 kaloria päivässä, käyn salilla kahdesti tai kolmesti salilla ja yks treeni kerta kestää vähän alle tunnin. tuloksia ei tunnu syntyvän, ainakaan paino ei putoa vaikka lihakset ehkä kehittyykin. herkutkin oon jättäny paljo vähemmälle! treenaanko liian vähän vai johtuuko tää yksinkertasesti siitä että painoindeksi on 18-19 eli oon täysin normaalipainoinen? :D koska mahamakkaroita silti löytyy ja ne olis kiva saada pois ja jenkkakahvat myös. olisko sulla siis mitään neuvoja mulle ja varmaan muillekin? oot saanu niin hyvin painoa putoamaan ettei voi ku ihmetellä! :))

    VastaaPoista
  4. Aksu ja katti: kiva kun kommentoitte, laitellaan tuloksia ja muuta mukavaa kun tapahtuu:)

    MISGUIDED GHOST: Mun laihdutus varmaan kaikessa yksinkertaisuudessaan se että syön vähemmän kuin kulutan:) Voisin laittaa tämän ja huomisen päivän ruokapäiväkirjan jos haluat katsoa päivän kokonaiskuvan?:) Treenaan 3-5krt viikossa ja melkein tasan tunti kestää aina treeni.

    Painoindeksisi on todella alhainen ja syöt liian vähän, painoa sun ei todellakaan tarvitse alkaa pudottamaan vaan kiinteytys on pääsanana.

    Vähennä hiilareita ja syö reilusti proteiinia!

    Keskity vaikka aina joka toinen salikerta keskivartaloon pelkästään (esim. suoria ja vinoja vatsalihaksia, lankkua, selkälihaksia, painojen kanssa kylkiä, soutulaitetta). Voin joku päivä laittaa kuvina omasta treenistä jos asia kiinnostaa enemmän:)

    Muuttele treeniohjelmaa muutamien viikkojen välein (itse tuppaan tekemään kaiken aina samalla tavalla ja kehityksen kannalta on tärkeää vaihdella ohjelmaa.

    Vähän ihmettelen kanssa miten paino on lähtenyt putoamaan, kiitos<3

    VastaaPoista
  5. kiitos vinkeistä! mulla on niin vaikeeta toi hiilareiden vähentäminen kun asun kotona enkä voi pahemmin päättää jääkaapin sisältöä. -.-'' ja meillä tuppaa olemaan aina kaikessa hiilareita liikaa, jugurttia ja leipää syön tosi paljo ja ikävä kyllä niissähän niitä on. eikä oikeen muuta ole välipalaksi kun hedelmissäki on hiilareita! meillä ei kovin usein oo ees mitään kunnon lihaa.. munia vois toki alkaa keittää enemmän, niistä sais proteiineja, ne täyttää ja on vielä hyviäkin.
    olis mielenkiintosta nähdä sun blogissa joskus, mitä ravintoaineita ja kuinka paljon sun päivän ateriat sisältää. :) just se että paljonki niissä on hiilareita ja silleen!

    VastaaPoista
  6. ja tuo kuvajuttu sun treenistä olis myös mielenkiintonen! kiitos kaikesta, ei tässä voi muutaku ihailla ku edistyt noin hyvin. :D ite oon käyny salilla vuoden verran ja pyöräilen tosi paljon mutta ihmettelen miksei mitään tapahdu. ehkä se on sitten se ruoka....

    VastaaPoista
  7. Laittelen jatkossa vielä paremmin ruokien ravintoarvot näkyviin. Mutta hei! viisi hedelmää tulisikin syödä päivässä joten syö ihmeessä hedelmiä välipalaksi:)

    VastaaPoista
  8. jes! :D ku yks kaveri koittaa laihduttaa eikä voi syödä hedelmiä hiilareitten kans.... ja oon ihan sekasi mitä nyt saakaan syödä ja ei. mutta siinä tapauksessa rupeen syömään hedelmiä :) nannaa♥

    VastaaPoista
  9. MISGUIDED GHOST : minä ainankin syön hedelmiä ja rakastan niitä! (paino minulla on ainankin vähän pudonnut vaikka niitä olen syönyt:)

    VastaaPoista

Comments for me(: