tiistai 19. huhtikuuta 2011

Beauty


Laitan teille muutamia luottokosmetiikkaa joita käytän päivittäin- tai ainankin viikottain. Joku tykkää jostakin ja toinen toisesta mutta näistä minä:

Aco face kasvoveso 200ml

Ihoni on aika herkkä ja tämä on hajusteeton ja alkoholiton. Markettien hinnat ei kamalan paljon halvempia kuin tämä: alle kymmenen euroa apteekista. Aamuin illoin tulee käytettyä:)


Aco Special Care 72h

Aivan loistava tuote! Deodoranttia laitetaan 2-4 päivän välein (itse laitan kolmen, kyllä, kuulostaa todella ällöttävälle mutta hiki ei todellakaan haise eikä länttejä näy t-paidoissa). Laitan muutamaa tuntia ennen nukkumaan menoa, saattaa hieman pistellä ainankin aluksi vähän aikaa (kortisonia voi silloin laittaa), aamuisin ja iltaisin vain pestään kainalot eikä laiteta mitään. Olen kokeillut monia apteekin dödöjä jotka lupaavat ties mitä mutta tämä tekee sen minkä lupaa. Apteekistä löytyy ja maksaa alle kymmenen euroa.


Tresemme lämpösuoja


Hyvä hinta- laatusuhde. Monta kertaa viikossa tulee käytettyä hiustenkuivaajaa ja antaa hyvän suojan hiukselle kuumuutta vastaan ja antaa samalla tuuheutta. Muutama suihkaus, sopii myös suoristusraudan kanssa.


Hydracolor punat



En pidä (enkä osaa käyttää) tavallisia huulipunia mutta nämä tuntuvat enemmin värillisiltä punilta ja huulirasvoille. Paljon värivaihtoehtoja, löytyy anttiloista, stockmaneilta ja saattaa marketeistakin löytyä. Hinta n. kuusi euroa.


Lumene ripsiväri

Melkein kaikissa ripsiväreissä ripsiharja on todella pieni ja klimppinen kun harjan ottaa putkilosta pois. Tämä on hyvä, halpa ja ajaa asiansa päivittäin:) Jos jollain on mielessä joku edullinen tämän kaltainen ripsiväri niin mainostakaa tänne:)

Lyhyeksi jäi tämä postaus mutta menköön nyt tämän kerran.

Love Carol<3

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus!:) Etkö käytä sit mitään meikkivoidetta/puuteria?:)

    VastaaPoista
  2. Juujuu:)Kysyin vaan.:D Miten tota millon sulla tulee se kuvapostaus,missä laitat kuvia miltä näytit ennen ja sitte nyt?:)

    VastaaPoista

Comments for me(: