lauantai 2. huhtikuuta 2011

Motivation


Ennen joulua en todellakaan odottanut tulevaa kesää. Tietysti kun kevät on jo melkein ja aurinko paistaa niin se vaikuttaa positiivisesti mieleen. Minuun vaikuttaa vielä enemmän ehkä se että olen saanut laihdutusta käyntiin ja uskon vähän enemmän siihen että kesään mennessä voisin näyttää ok:lta bikineissä eikä tarvitsisi hävetä niin paljoa mahamakkaroita ja pölkkyreisiäni niin kuin viime kesänä. Viime kesä oli oikeastaan pelkkää itseni piilottelua vaatteisiin enkä kehdannut näyttäytyä missään vähänkään lyhyemmissä shortseissa. Jos häpeään voisi kuolla niin edellisenä kesänä olisin potkaissut tyhjää.



Huomenna tarkistan painon ja menen tasan kuntosalille. Viikkon liikunnat jää muuten liian vähäiseksi tälle viikolle. Ensi viikolle neljä kertaa lupaan käydä kuntoilemassa. Siihen jää vielä kolme vapaapäivääkin lepoon.

Onhan se huvittavaa rampata monta kertaa viikossa puntarilla mutta pysyn enemmän tilanteen tasalla ja voin muuttaa syömisiä sen mukaan. Eilen tuli syötyä liian vähän ja ensi viikolla yritän syödä enemmän varsinkin liikunta päivinä.

Lauantain jatkoja:)
Love Carol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments for me(: