keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Tiistai



Eilinen liikuntani kesti 1:45min. - 550 kcal, keskisyke 119 ja huippusyke 168. Eli ei mitään kehärääkkiä todellakaan ollut. Käsipainoja, kuntopyörää, vatsoja ja selkää. Tänään lepo ja huomenna taas kuntoilupäivä:)

Tänään taas hieman pidempi työpäivä kuin normaalisti joten mittoja tulee huomenna!( En ole huviksenikaan katsonut mitä on tämän hetkiset sentit joten vähän jännittää.)

Mukavaa päivää kaikille<3

Love Carol

2 kommenttia:

  1. heippa Carol :)

    Ihan ensimmäiseks pakko sanoa että well done girl! sun asenne on mitä loistavin näissä sun kirjotuksissa. Suhtaudut tähän projektiin vakavasti, muttet liian vakavasti. Inhoan blogeja joissa masistellaan ja oksennellaan joka toisessa päivityksessä.. On ihana tulla lukemaan sun blogia JOKAPÄIVÄ koska siitä saa ihan hirmuisen motivaation myöskin omaan treenaamiseen ja vielä noi kuvat mitä oot laittanu, VAU! tulee ihan semmone O_O tahtootahtoo tuollaisen mahan ja reidet ja pepun! kiitos ihan hirveästi, oot pelastanu mut monelta kiinalaiselta aterialta ja karkkipussilta jotka on meinanneet salakavalasti hyökätä mun kimppuun. :--D jatka samaan malliin, oon varma että me molemmat saavutetaan se mitä halutaan! kiitos!

    - kata

    VastaaPoista
  2. kata: Uskomattoman ihanalta tuntui lukea sinun kommenttisi, kiitos:) Hienoa että löydät motivaatiota treenaamiseen(sen löytäminen on joskus kiven alla ainankin itselläni) :)
    Paljon tsemppiä ja ihanaa kevättä<3

    VastaaPoista

Comments for me(: