sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

No ei


Sunnuntaita everybodys:)

Jäipäs ensi viikolla perkuleen neljäsataa grammaa. Sen tiesinkin jo eilen mutta ensi viikolla se saa luvan olla menneen talven lumia. Tänään olen lentänyt paikasta toiseen ja saanut siinä kivasti vähän hyötyliikuntaa.
Nyt kotona pitäisi vielä laittaa paikkoja järjestykseen että huomenna on kiva tulla takaisin kotiin työpäivän jälkeen.

Päivitysvälikyselyn laitoin mielenkiinnosta mikä teistä olisi paras postausväli mutta tietenkin päivitän aina silloin kun siltä itsestäni tuntuu sanoo allekirjoittanut:)

Yöllä ei meinaa tulla uni ja nukutuksi ei meinaa tulla tarpeeksi kun herätään reilusti ennen kellon soittoa. Välillä vähän ärsyttää tuo miten valoisuus vaikuttaa minuun. Vihaan pyöriä sängyssä ja yrittää nukkua vaikka ei nukuttaisi ollenkaan (ja vartti heräämisen jälkeen olisin valmis menemään takaisin pehkuihin).



Ravinnosta saatu energia: 1300 kcal
Peruskulutuksen energia: 1800 kcal
Liikunnalla kulutettu energia: - 390 kcal
Päivän energiavaje: -890 kcal

Treeni oli paljolti painojen nostoa, vähän kuntopyöräilyä ja soutamista. Keskisyke 123 ja huippusyke 162. Aikaa kului tunti. Vähän laiska lötköpötköolo kieltämättä olin mutta jotain sain kuitenkin aikaiseksi.

Huomenna poltetaan kaloreita taa liikunnalla. Myös tiistaina jos jaksan.. Nyt pitäisi saada taas kunnon motivaatiopläjäsys jostain.

Love Carol

1 kommentti:

  1. luin nyt sun kaikki viimeaikaset postaukset ja ei voi muuta sanoa kun HYVÄ SINÄ <3 oon niin ylpee, sun paino on tippunu mukavasti ja vielä terveellisellä tavalla :) kesällä ei todellakaan tarvitse hävetä bikineissä !

    VastaaPoista

Comments for me(: