maanantai 4. huhtikuuta 2011

Missä on jäättömät tiet!


Tänään tein reippaasti hyötyliikuntaa pyöräilemällä 5km ja meinasin alvariinsa olla nurin loskapaskakurajään takia. Kivaa oli viilettää paikasta toiseen ripeää vauhtia. Olen kamalan laiska kävelemään ja jätän usein menemättä jo pelkästään sen takia että pitäisi kävellä :D

 Ravinnosta saatu energia: 1100 kcal
Peruskulutuksen energia: 1800 kcal
Liikunnalla kulutettu energia: -542 kcal
Päivän energiavaje: -1242 kcal

Rehellisesti: en odota että mitään tapahtuu huomenna vaa'alla. Pientä naistenvaivoja tulossa (tai meni). Pidin yhden välipäivän pillereissä ja vahingossa otin tottumuksesta eilen ja sitten vasta muistin että ei olisi pitänyt..
Meinasi alkaa tajuton päänsärky mutta onneksi hävisi, minulla on valitettavasti aina hurja migreeni muutaman päivän eikä poistu millään. Nesteitä on kroppa varmasti pullollaan ja siksi vähän negatiivinen asenne..Hyviä päänsäryn esto vinkkejä otan mieluusti vastaan:) Mitään oikeita migreenilääkkeitä en koskaan ole käyttänyt ja pakko vissiin on lekurilta käydä ruinaamassa jonkinlaista droppia jos samalla tavalla jatkuu.

Ja liikunta: Lyhyesti ja ytimekkäästi 5km juoksu, 1km kävelyä + venyttelyt.

Sweet Drams<3

Love Caeol

2 kommenttia:

  1. Mäkin ajattelin tällä viikolla kaivaa pyörän esille, pääsee silläkin sit huristelemaan :> Kaikki pyörätiet on täälläpäin nimittäin jo ihan sulat!

    VastaaPoista
  2. Heip! Sä kun juokset paljon ja olet naispuoleinen, niin ajattelin kysyä... :)

    Millaisia liivejä käytät juostessa? Onko sulla jotkut tosi hyväksi havaitut juoksuliivit vai passaako jotkut aivan tavallisrt urheiluliivit vai miten? Mä haluaisin kauheesti kevään tullen lähteä edes hölkkäilemään, mutta vihaan sitä kun rinnat pomppii ylös ja alas ja varmaan venyy ja paukkuu siinä samalla ties kuinka ja lopulta tekee jo kipeääkin. Jos sulla on mitä vaan suosituksia tai vinkkejä tai mitään siitä et millasia liivejä juostessa kannattaa käyttää niin kerro ihmeessä, alan menettää jo hermoni kun mitkään urheiluliivit ei riitä pitämään näitä D-rintoja edes kohtuullisen pomppimisen rajoissa.

    Kiitti :)

    VastaaPoista

Comments for me(: