keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Fear


Melkein pelottaa tuleva pääsiäinen: pitäisi mennä äidille syömään, S: kanssa jonnekin ulos sekä S:n veljelle. Parempi yrittää vain pitää yllä saavutettua painoa eikä kikkailla liikaa.

Urheilut meni tänään ihan hyvin, tunti ja 10min, -391 kcal, keskisyke 126 ja huippusyke 172. Autuisa olo, haluan vielä liikkua tällä viikolla ennen katettuun pöytään menoa.

Huomenna painotarkastus, varmasti lähellää tasan 62kg (61,x prkl ei varmasti).

Keskivartalotreenipostausta näillä näkymin tulee vasta ensi viikolla mutta tulossa kuitenkin(:


Olen aika tyytyväinen itseeni ulkoisesti tällä hetkellä, mikä tuntuu aivan uskomattoman ihanalle enkä sano tätä ylimielisesti, vaan todella nöyrästi ja jos olisin tiennyt 70kiloisena että miten paljon pidän itsestäni JO 62kiloisena, olisin ehkä ottanut hieman rauhallisesti viimeiset kuukaudet (en uskonut että onnistuisin mitenkään laihduttamaan ensimmäistä kiloakaan ennen kesään joten siksi pistin vauhtia projektiin)- paljon paljon haluaisin vielä viimeiset ylimääräiset kilot (-5kg) pois ja sitten ei tehdä muuta kuin kiinteytetään ja parannetaan voimaa ja etenkin kestävyyttä.

Iltapalaksi laitan marjoja rahkalla, kunnon proteiinipommin ja ajoissa nukkumaan että jaksaa viimeisen työpäivän tällä viikolla.

Rauhallista iltaa ihanaiset♥

Love Carol

1 kommentti:

Comments for me(: