tiistai 8. maaliskuuta 2011

Something about me


Naistenpäivän iltaa ihanaiset♥

Nyt koittaa se hetki kun vastailen kysymyksiin. Kysymykset olen lyhentänyt ja nimimerkit jättänyt kommenttiboksin uumeniin:)

Miksi kuntoilet ja haluat laihtua? Olen aina pitänyt jonkin näköisestä liikkumisesta ja onhan se ihanaa olla hyvässä kunnossa fyysisesti ja huomata kunnon kehittyvän ja tuloksien paranemisen (esim. juostessa). Laihtumista haluan itseni takia, en viihdy tämän painoisena- ei ole kamalan mukavaa nähdä ja tuntea mahamakkaroiden pursuavan yli äyräiden farkkujen vyötäröllä. Itsetuntooni oma painoni vaikuttaa paljon. (Ja nyt puhutaan normaalipainon ylärajalla olevasta painosta). Ja minä en tästä enää nuorene- fyysinen hyvä kunto on hyvä peruspilari terveydelle vanhetessa.

Kauan olet seurustellut kumppanisi kanssa ja tukeeko hän sinua laihduttamisessa?  Olen seurustellut Poikaystäväni kanssa kolmisen vuotta. S on alkanut ymmärtää etten halua hänen seurassaan syödä rasvaisia ruokia ja karkkipussit ja suklaalevyt pysyy visusti kaupan hyllyillä. Hän tukee laihdutustani täysin ja on ihanaa kun joku on tukena, houkutuksiakin on helpompi välttää yhteisillä ostoksilla. S on positiivisesti yllättynyt ja iloinen puolestani painon alettua pudota (pitää enemmän näköjään hoikista tytöistä:)

Mikä on lempiherkkusi?  Lempiherkkuni on ehdottomasti makeista suklaa! Syön sitä silmilläni ja kuvittelen voivani syödä sitä niin paljon kuin haluan ja tietysti ilman kalorin kaloria aina kun näen mainoksen tv:ssä, kaupan hyllyillä ja lehdissä.

Postaustoiveena postaus lempiasioistasi:) Esim. Lempielokuva,lempimusiikki,idolisi jne? Aivan ihana idea, sellaisen teen tälle viikolle!

Eli olisi kiva kuulla asioita mitkä ei välttämättä liity liikuntaan:Lempivapaa-ajan puuhia? Ystävien kanssa vietetty aika on ihanaa ja tulisin varmaan hulluiksi ilman heitä. Shoppailu piristää aina vaikka olisi kuinka huono päivä.
  
Lempiruoka? Lempiruokani on täytetyt paprikat (niitä täytyykin tehdä joku päivä..)



Seuraatko paljon muotia, vai oletko enemmänkin oman tien kulkija? Millainen pukeutumistyyli sinulla on? Rakastan muotia ja seuraan sitä kyllä, mutta jos jostain muotituulesta en tykkään, en laita sitä myöskään ylleni vain siksi että se on nyt in. Pidän naisellisita vaatteista ja haluan näyttää Naiselta. Käytän farkkuja hameita, koruja ja välillä korkokenkiä sekä mekkoja. Kauniita alusvaatteitta ostan usein alennuksesta (ne on kalliita!). Kirppiksiltä tekee välillä ihania vaatelöytöjä ja siellä pitäisikin käydä useammin. Vaatteni ostan aika pitkälti massamuotikaupoista jo pelkästään halvempien hintojen vuoksi. Viime aikoina en ole jaksanut panostaa itseeni ulkonäöllisesti koska en ole ollut tyytyväinen siihen mitä näen peilistä. Mutta siihen tulee valtava muutos kun kevät tulee. Myös se kun saan riisua michelintakkini pois, loppuu tukehduttava olo vaatekerroksien alla.

Mikä on ärsyttävin asia muissa? Ja sinussa ärsyttää muita? Apua.. ärsyttävintä muissa on varmaankin omahyväisyys, itsekeskeisyys ja neuvojen/ käskyjen antaminen kuinka minun tulisi hoitaa omat juttuni vaikka ei edes tiedetä ongelmastani tarpeeksi. Jokaisella on omat lähtökohtansa ja jokainen suhtautuu asioihin niin eri tavalla. Minussa varmasti ärsyttää välillä ylienergisyys ja se että en mitenkään jaksa olla paikallani- haluan koko ajan olla tekemässä jotakin jolla saan viihdytettyä itseäni. Eli mesoan aivan liikaa.




Semmonen kysymys että annatko itelles luvan herkutella välillä tai onko sulla joku päivä viikossa jona saat syödä herkkuja? Viimeisenä kahtena viikkona en ole herkkuja syönyt laisinkaan. Ei ole mitään tiettyä päivää jolloin saisin syödä ihanuuksia, semmoinen olisi ehkä hyvä ottaa käytäntöön. Minulla makeahammas vain jättää helposti vaihteen päälle otettuani jotain ja siksi on paljon helpompaa kokonaan syömättä herkkuja. Sallin tietysti herkutteluhetkiä itselleni, mutta ehkä seuraavat kaksi viikkoa olen vielä ilman ja sitten annetaan palaa:)

Kuinka kauan oot laihduttanut ja miten paljon onnistunut laihtumaan. Lisäksi olisi kiva tietää, miten pitkä oot. Siitä voidaan olla montaa mieltä kuinka kauan olen laihduttanut.. kuntoiluprojektin aloitin loppu kesästä ja painavimmilani olen tänä aikana ollut 74kg. vaatteet päällä. Painotaulukosta voi kurkata etenemistä. Olen pituudelta 167,5 cm eli en ihan pätkis. (En ihan 168 niinkuin muistin). Varhaisdementiaa.

Mikä motivoi jaksamaan laihdutusta?  Paremmin istuvat vaatteet ehdottomasti. Peilikuva ei näytä niin kamalalta kun kilot (toivottavasti) karisevat. Poikaystävän tuki myöskin. Sisäinen olo näkyy ulospäin.

Mitä eri liikuntamuotoja harrastat/ oot harrastanut? Ja ootko koskaan ajatellut, voisitko laittaa tänne blogiin jotain kuvaa itsestäsi, esim. ennen ja jälkeen? :)  Tämän hetkiset liikuntamuodot on jumpat, kuntosali, juoksu, pyöräily ja käveleminen. Olen harrastanut juniorina balettia ja vähän yleisurheilua. Voih, olen miettinyt kuva asiaa valtavasti! Kuvia muutama kilo sittenkään ei valitettavasti löydy, mutta mielessäni on ollut sellainen visio että kuvaa voisi tulla tuossa 65kg kohdalla ;) Kuvien laittamiseen liittyy jonkinlainen uskalluksen pelko, miltä Minä näytän muiden silmissä (minulla on mielikuvat jokaisesta vastabloggaajasta, miten pukeutuvat, minkä pituiset ja väriset hiukset, millaiset kasvot toisella on) ja niin varmasti Teillä myös minusta). Millainen minä olen teidän mielestänne ?

Mitä harrastat? Jos liikuntaa ei tähän lasketa, harrastan lukemista ja musiikin kuuntelua (lasketaanko nämä harrastuksiin???)

Saa nähdä jaksoiko kukaan lukea loppuun asti, Kiitos kysymyksien laittajille vielä kertaalleen<3

Love Carol

7 kommenttia:

  1. tä oli ihana ja mielenkiintonen postaus (:

    VastaaPoista
  2. Luin loppuun =) Upeita vastauksia! Itse en luo muista mitään ulkonäkökuvaa. Eli ei paineita ainakaan minun osaltani, mielestäni kaikki ovat omanlaisia ja niin kuuluukin olla!
    Ja kyllä, musiikki ja kirjat ovat harrastuksia, kuuluu myös minun lempi vapaa-ajanviettotapoihin =)

    VastaaPoista
  3. unohdin kysyä sulta mitään, mutta tuossa tulikin paljon vastauksia :) ja mulla todellakin on tietty kuva susta, mutta ei sen romuttaminen rikkoisi maailmaani, eli ennen-jälkeen kuvat olisi kivoja !
    Ihana kuulla että sun poikaystävä tukee sua laihduttamisessa, mutta ei kuitenkaan painosta, se on tärkeetä :)
    tsemppiä kulta <3

    VastaaPoista
  4. aftereffect: kiitos<3

    katti:huh huh, johan helpotti:)

    fattie:kiitos ihana<3

    VastaaPoista
  5. Luin loppuun!:) Kiva,että mun kysymykset oli tullu tähän ja myös se,että aiot totetuttaa mun postaustoiveen!:)

    VastaaPoista
  6. Ainiin piti nyt lisätä tähän jo päivällä,ettäömun mielestä sä oot sellanen vaalea/ruskea pitkä hiuksinen nainen:) Pukeudut farkkuihin,toppeihin ja huppareihin.Käytät korkkareita joskus ja joskus perus kävelykenkiä. Meikkaat,muttet kovinkaan paljoa. :)

    En tiedä mistä tää mielikuva,mutta kauniina sut nään!:)

    VastaaPoista
  7. Ja ei sit mitään paineita!:) Vaikutat sisäsesti tosi ihanalta ihmiseltä ja olet sitä varmasti ulkopäi myös!

    VastaaPoista

Comments for me(: