sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Fit?


Hello!

Eilen ei suunnitelmaan mennytkään pidempi urakka kuntoilla. S tulikin hakemaan odotettua aiemmin ja tulokseksi tulikin vain alle puolituntia kevyttä liikuntaa. Asian tietenkin korjasin tänään lähtemällä kuntosalille.
Tiesin heti aamusta että haluan juosta!
  • Kuntoilun aloitin 1,5km reippaalla kävelyllä
  • 4km juoksua, "loppuhuipennuksena" 11km/h vauhdilla hetken nostattaen sykettä
  • ja taas kävelyä reippaasti ylämäkeen 1,5km


Keskisyke 142 ja huippusyke 186. Kaloreita kului -518 . Niitä paloi varmasti vähän enemmän, sillä aloittaessani ihmettelin miten sykkeet näytti 70-80 pidemmän aikaa, ei kai ollut sykevyö kunnolla kiinnitetty:)

Ravinnosta saatu energia:
1000 kcal
 Peruskulutuksen energia:
1800 kcal 
Liikunnalla kulutettu energia:
-518 kcal

Päivän energiavaje:
-1318 kcal



Edellisessä postauksessa kerroin mielipidettäni "lyhyistä sarjoista" joita monet tekevät painoja nostellessaan. Tietenkin on selvää että lyhyitä sarjoja monesti tehdään isommilla painoilla kasvattaen lihasta. En maininnut sitä että kyseessä oli kaksi vanhempaa naista ja painoja ei juuri nimeksikään tangossa (sen verran että sen varmasti jaksaisi kahdella sormella nostaa). Eli uskon että kyseiset ihmiset oli varmaankin ensimmäisiä kertoja käymässä kuntosalilla eivätkä tietoisia siitä miten lihaksiin vaikuttavat lyhyet- tai pitkät sarjat:)

Ja tarkkasilmäinen huomasi laittamani virheen päivämäärässä painoluettelossa, hyvä hyvä!



Ihanaa että on joitain kysymyksiä tullut! Vielä kerkeää laittaa kysymyksiä maanantain kysymyspostaukseen, mitä haluaisit tietää minusta? postaustoiveita? ajatuksia liikunnasta ja laihduttamisesta?
Nyt hiljaiset lukijat, saa kuulua teistä jotain pientä:)

Ja huomenna on sitten kuntoiluvapaa päivä (jos maltan) ja lepuutan jalkalihaksia (niitä pikkuruisia olemattomia).


Love, Carol 

Ps. Kekkasin laittaa siivouksen ajaksi nilkkapainot jalkaan. Ja hieman raskaammalta imurointi tuntui. Aion tehdä ne jalassa tästä eteenpäin aina siivouksen!

3 kommenttia:

  1. Miksi kuntoilet ja haluat laihtua?

    Kauan olet seurustellut kumppanisi kanssa ja tukeeko hän sinua laihduttamisessa?

    Mikä on lempiherkkusi?

    Postaustoiveena postaus lempiasioistasi:) Esim. Lempielokuva,lempimusiikki,idolisi jne? :)

    VastaaPoista
  2. Nyt alkaa kuulostaa taas paremmalta tuo energiamäärä! Olin jo huolissani, kun söit alle 100 kcal päivässä ja ihmettelin miten jaksat liikkua.
    Apua kysymyksiä... Oikeastaan komppaan ApprehensiveFairy:n kysymyksiä. Eli olisi kiva kuulla asioita mitkä ei välttämättä liity liikuntaan:
    -Lempivapaa-ajan puuhia?
    -Lempiruoka?
    -Lempielokuva?
    -Seuraatko paljon muotia, vai oletko enemmänkin oman tien kulkija? Millainen pukeutumistyyli sinulla on?
    Ja viimeinen:
    -Mikä on ärsyttävin asia muissa? Ja sinussa ärsyttää muita?

    VastaaPoista
  3. Muakin mietityttää toi että tukeeko kumppani laihduttamisessa? Mä tykkään käydä kans salilla mut oma kulta ei varmaan tykkäis jos alkaisin laihduttamaan ja kuntoileen yhtä paljon ku sinä, ihan vaan sen takia kun sitte meillä ei oo enään niin paljon yhteistä aikaa. :D Toisaalta haluaisin itekin alkaa treenaamaan enemmän.
    Ja sitten semmonen kysymys että annatko itelles luvan herkutella välillä tai onko sulla joku päivä viikossa jona saat syödä herkkuja?

    VastaaPoista

Comments for me(: