keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

My Dreams


Ravinnosta saatu energia: 700 kcal
Peruskulutuksen energia: 1800 kcal
Päivän energiavaje: -1100

Jep, kuten näkyy, syömiset vähäiset ja liikuntaa ei mitään. Tänään oli sen verran muuta tekemistä etten kaivannutkaan sen enempiä liikuntoja- ja aina on seuraava päivä jolloin voi liikkua. Itse asiassa aika harvoin keksin tekosyyksi  jotain millä skipata liikunnan. Joten pahaksi en tuota hommaa katso.

Ruoka ei vain ole yksinkertaisesti maistunut. Ja miksi syödä jos ei ole nälkä? Maha kyllä ilmoittta jolloinka pitäisi ruokapöytään istuutua. Sinänsä ihmeellistä että yleensä minulla ruokahalua löytyy ja usein.

Huomenna teenkin sitten hyvän treenin että oltaisiin viikonloppuna lähellä tavoitelukemaa. Minusta on ihan ok juttu että on jonkinlainen tavoite viikolle ja siten saan vähän tsempattua itseäni enemmin liikkelle ja syömisiä vahtimaan. Ja miten hyvä fiilis siitä tuleekaan kun välillä vähän onnistuu laihdutuksessa. Silloin olen niin onnesta soikeana että voimia riittäisi kokonaisen maratonin juoksemiseen:)

Kevät ja kesä tulee niin rytinällä ja lumet kun sulaa kokonaan niin olen tyytyväinen (suoraan sanottuna vituttaa liukastella teillä). Ja miten haaveilen siitä että voisinko olla erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa kesään mennessä ja vielä sutjakan hoikkakin vielä sen lisäksi? Tavoite on korkealla!

Sweet Drams,

Love Carol

2 kommenttia:

  1. Kiva tää sun uus ulkoasu!:) Vaihtelu virkistää!

    VastaaPoista
  2. Mukava että pidät:)
    Alkoi kyllästyttää synkempi yleisilme ja vaaleampi kevääseen parempi!

    VastaaPoista

Comments for me(: