tiistai 29. maaliskuuta 2011

Bad Night


Huomenta!

tuli nukuttua vähän huonosti. Neljän aikaan yöllä ei vain enää nukuttanut. Puolisen tuntia pyörin ja sitten nousin vähän syömään- jos uni siitä tulisi uudestaan. Mikään asento ei siltikään tuntunut hyvälle mutta muutaman tunnin  sain vielä onneksi nukuttua.

Vaa'alla tuli tänään käytyä ja uudelle luvulle päästiin toistaiseksi. 64.9kg  - Se varmaan vielä nousee tuosta mutta laitan sen laskuun vielä..

Tänään olisi illemmalla tarkoitus tehdä vähän lihaskuntoa.

Kosmetiikkapostauksen teen teille loppuviikolla.

Love Carol<3

3 kommenttia:

  1. Kivasti sun paino putoaa, mutta pidätkin ihan mieletöntä kalorivajetta yllä. Mä en ikinä jaksaisi urheilla, jos söisin noin vähän. Toisaalta mulla ei enää kauheesti olekaan pudotettavaa. Haluan tietty olla paaaljon kiinteämpi ja paremmassa kunnoossa tulevaisuudessa, mutta vaatekokooni oon aika tyytyväinen jo nyt.

    VastaaPoista
  2. Oivoiii! Oon ikuisuuksien ajan etsinyt just tällaista blogia, joka motivois itseä samoissa tavoitteissa. Plus noi kaikki mahtavat kuvat ja vinkit sykkeistä (itse en oo jaksanut opiskella) ja kaloreista...sait uuden lukijan:) ja tsemppiä siihen laihtumiseen! Itse tappelen n.2kg kanssa ja jumittaaaa!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Voi miten ihana että tykkäät:)
    Jumitus kuuluu asiaan ja menee ohi päivissä (muutamassa viikossa viimeistään)! Kiitos paljon ja tsemppiä sulle myös hurjasti:)

    VastaaPoista

Comments for me(: