tiistai 29. maaliskuuta 2011

Feel



Ensimmäiset kilot jotka onnistuin pudottamaan, riemu ja ilo oli paljon suurempaa. Luulisi että mitä lähemmäs pääsen tavoitettani, innostus olisi suurempaa. Alkuhuuma ensimmäisen, toisen ja kolmannen kilon jälkeen oli ratkiriemukasta mutta nyt kun uudelle tasaluvulle mentiin rimaa hipoen niin tuskastuttaa. Laihdutus osaa olla tylsää puuhaa jos siitä tekee sellaista ja minä en aina osaa nauttia ja ottaa löysin rantein. Ehkä ulkoliikunta piristäisi.

Stressaan usein mitättömistä asioista ja jälkeenpäin ajattelen että turhaan taas pää punaisena on oltu ihan syyttä.




Peruskulutuksen energia: 1800 kcal
Ravinnosta saatu energia: 1400 kcal
Liikunnalla kulutettu energia: -327 kcal
Päivän energiavaje: - 727 kcal

Päivän liikuntana oli lihaskunto jumppa. Aika pitkälti tunti oli matalasykkeistä, mutta ohjaaja oli loistava ja kannustava joka antoi lisää virtaa kannustamalla tuntilaisia ja kertomalla hyvin tunnin liikkeet. Illalla pitää vielä muistaa venytellä kunnolla. Olen aika laiska venyttelemään, venyttely usein vain "unohtuu" ja aamulla lihaskireydestä venyttelyn tärkeyden vasta muistaa:)

Ruokamäärä on laskettu yläkanttiin, niin paljoa ei varmaankaan tule syötyä mutta kuitenkin nyt varmuuden vuoksi.

Huomenna en välttämättä kerkeä kuntoilla, mutta huomenna on vasta keskiviikko niin lepopäivä sopii keskelle viikkoa mainiosti. Työtkin kun voisi skipata ja vetää lonkkaa koko päivän:)

Love Carol

4 kommenttia:

  1. Toi motivaatio on oikeesti jännä juttu! Se ei kasva vaan päinvastoin vähenee mulla vaikka paino tippuu :/ suhteellisen perseestä :D

    VastaaPoista
  2. Niin! miksi se ei ole toisinpäin:(

    VastaaPoista
  3. oon seurannut sun blogia koko ajan, ja huomannut että paino putoaa hiljaa mutta varmasti! Mutta nyt vasta tajusin, että OHO! Sehän on pudonnut E-R-I-T-T-Ä-I-N onnistuneesti ja onnea sille! Onko sulla painotavoitetta? Olet saanut tosi hyvin pudotettua painoa, ja osoittanut varmasti monelle, ettei sitä tarvitse tehdä nälkiintymällä syömällä 200 kcal/päivä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos katti! Tavoite olisi saada paino 57kg suurinpiirtein. Ehdoton raja se ei ole mutta 60kg liepeillä se kuitenkin on:)

    VastaaPoista

Comments for me(: