perjantai 4. maaliskuuta 2011

Whisper


Huomentaa:)

En liienmmin ole puhunut siitä mikä on se tavoite paino johon haluaisin päästä. Minusta kuullostaisi hyvälle painaa 55- 57kiloa. Eli matkaa tuollaisiin lukuihin on reilu kymmenen kiloa. Nythän on maaliskuun alku ja kesäkuuhun on kolme kuukautta. Eli se tekisi noin 3.33kg kuukautta kohti. Eli eihän se ole paha pudotusluku kuukautta kohden, eihän?

Minähän onnistun, siitä ei pääse yli eikä ympäri. En edes uskalla ajatella että en siihen pystyisi, pakko on välillä sanoa se ääneen koska jos minkään laista luottoa ei ole hommaan voi (minä ainankin) lopettaa saman tien. Minä olen yhtä hyvä kuin muut ja miksi edes epäilen etten kykenisi laihtumaan.




Tältä päivältä en odota mitään suurta liikuntien osalta. Mehut otettiin eilen sen verran hyvin että hyvä jos jotain pientä saan aikaiseksi:) Nyt alkaa pahasti näyttää siltä että kuntosali on päivän tavoite. Käsivarsia tahdon paljon kiinteyttää joten puntit vaan heilumaan.

Illalla laitan toiveesta muutamia treenibiisejä tänne. Jokaisella on oma musiikkimaku ja älkää tuomitko liikaa jos ne ovat teidän mielestänne aivan paskaa:) Joihinkin kappaleisiin en kyllästy koskaan ja yleensä laitan niitä soimaan jos ei huvittaisi lähteä liikkumaan. Jo ensimmäisen kertsin aikana liikuntakärpänen puraisee ja sitten jo pakataan kamalaa vauhtia treenikassia valmiiksi.

Mukavaa päivää kaikille!

Love Carol

4 kommenttia:

  1. mun mielestä toi on ihan sopiva määrä kuukaudessa, mulla on myös joku kymmenen kiloa kesäkuun alkuun mennessä tavotteena eli samalla vauhdilla laihdutaan ! :)

    VastaaPoista
  2. Joo hyvä pitää uskoa itseensä, jokainen pystyy ihan mihin tahansa vaan ihan yhtä hyvin kuin muutkin, mutta kaiken eteen pitää tehdä työtä! Ja "hiljaa hyvä tulee" eli pitkä odotus ja kärsimys kyllä palkitaan kun lopulta on pysyvästi kiinteän hoikka ja lihaksikas aaahh <3! JA hei joo liata ihmeessa musiikkia, kinnostais ihan sikana nähä mitä muut kuuntelee!

    VastaaPoista
  3. heh, sepä juuri! tupakka pitää nälkää poissa, ja jos alkaa tulla jotain mielihaluja ruoan suhteen, parveekkeelle vaan ja on helpompi sanoa ei :)
    vähän kyllä nolottaa kun hehkutin tota lopettamista eilen kaikille ja kaverit oli ylpeitä siitä ja sit kuitenki sorruin :') mut ennemmin röökiä kuin jotain karkkia, mihin tulis sit ehkä turvauduttua!
    jos koittais viimestään kesään mennes lopettaa.. sit ku ollaan laihoja <3

    VastaaPoista
  4. voi tsemppiä! Kyllä sä pystyt siihen, ja toi päälle 3 kiloa/kk kuulostaa just sopivalle :)

    VastaaPoista

Comments for me(: