torstai 3. maaliskuuta 2011

Choise


Tämän päivän liikunnassa oli 4km juoksua, 3km ylämäkeä kävelyä, soutulaite, 4,5,6kg käsipainot.
Ylämäkeen juoksua tuli harjoiteltua myös kokeiltua ja sitä pitää myös harjoitella enemmän. Juoksun loppuun otin pidemmän spurtin nopeampaa juoksua. Sykkeet 141- 182.


On selvää että huippusuorituksiin en lähiaikoina pysty pelkästään jo sen takia kun ruokavalioni on erittäin niukkaa. Jossain vaiheessa haluan sellaisen jakson että ruokaa saan syödä enemmän koska haluaisin juosta pidempää matkaa. Elimistö ei jaksa palautua pidemmiltä lenkeiltä (ja jos haluaisin vielä juosta useampana päivänä kuin tällä hetkellä). Mutta tällä hetkellä pudotan painoani että jalka nousee kevyemmin ja helpommin! juostessa:)


Ravinnosta saatu energia: 1000 kaloria
peruskulutuksen energia: 1800 kaloria
Liikunnalla kulutettu energia: -648 kaloria
Päivän energiavaje: -1448


Olen miettinyt paljon laihdutusta (ei varmaankaan mitään yllättävää). Mietin että nyt voisin olla jo tavoitteessani mutta olen eri mieltä. Jos olisin kuukausia sitten kituuttanut pienellä energialla- huonolla kunnolla (yritin tälläistä yhdistelmää puolisen vuotta sitten mutta en mitenkään jaksanut vaan päätin ja annoin itseni syödä terveellisesti mutta energiavajetta ei syntynyt) ja yrittänyt paljon aerobista treeniä, olisin heittänyt hanskat tiskiin ja palannut takaisin tunnesyömiseen. Nyt minulla on äärettömän paljon helpompaa kun jaksan 3-5 kertaa viikossa käydä kuntoilemassa ja osaan jotenkin hallita ruokahaluani ja kalorivajetta tulee päivittäin.

Tähän väliin vastaan kysymykseen että laskeeko paino pelkällä ruoan vähentämisellä:
Minun tapauksessani paino ei putoa pelkällä treenillä vaikka se olisikin kovaa, tarvitsen molempia melkein yhtä paljon, mutta tärkeämpi näistä kahdesta minulle on ruokailujen katsominen ja vahtiminen päivittäin. Kaikille ihmisille ei toimi samanlainen laihdutustapa ja monesti joutuu kokeilemaan erilaisia tapoja ennekuin löytää itselleen toimivan.


Haluaisin huomenna tehdä pitkän lenkin kävellen ulkona jos aurinko vain sallisi näyttäytyä minulle. En millään malta odottaa että pääsen raikkaaseen kevääseen nostamaan jalkaa toisen eteen ja juosta!. Vielä en sitä uskalla tehdä koska minulla on taipumusta lentää nurin jäisillä teillä katkaisten koivet.

Miten teillä muilla ihanilla sujuu?

Sweet dreams,
Love Carol

Ps. Juoksutreenien jälkeen kaupassa käydessä toinen pakarani meni ultimate lukkoon ja oli kivaa kinkata hyllyjen välissä :D

2 kommenttia:

  1. Mulla paino jumittaa yhdeksättä päivää paikoillaan. Tuntuu kuin maailma olisi pysähtynyt. Mihinkään ei liikahda, vaikka söisin miten paljon suklaata tai olisin kokonaan syömättä. Jännää...
    Sulla paino onkin taas kivasti laskussa :)

    VastaaPoista
  2. mikähän olis mulle sopiva laihdutuskeino... Haluaisin kyllä ihan mielellää pienentää jenkkakahvoja ja mahaa mutten todellakaan keksi keinoa miten ne sais pois. pitäis varmaan vaan liikkua tosi paljon ja syödä vähemmän. ei vaan oo oikeen liikkumiselle aikaa...

    VastaaPoista

Comments for me(: