torstai 10. maaliskuuta 2011

It's so hard


Eilen tuli syötyä enemmän kuin oli tarkoitus. Pelkäsin aivan kamalasti että paino nousee. Aamulla oli heti ensimmäiseksi tarkistettava asia ja paino oli pysynyt täysin samana kuin viime päivinä, luojalle kiitos siitä. Mutta tuli eilen vähän liikuttuakin, 6km lenkki. Syke pysyi koko juoksun ajan pk tasolla vaikka lisäsinkin vauhtia aina seuraavan kilometrin tullessa. Kaloreita kului eilen -550 mikä piti balansissa painon.

Tänään rajana on taas tuhat kaloria. Liikuntaa ei kamalasti tule tälle päivälle, mutta huomenna paremmin.

Illalla meinasin alkaa ahmimaan. Teki mieli laittaa suuhun kaikki mitä silmiin osui. Kahvi sekä vesi olivat laiha lohtu siihen että olisin halunnut syödä ja syödä niin paljon että olisin  loppujen lopuksi poksahtanut. Jatkuva tupakalla ravaaminen alkoi raastamaan myös hermoja. Tänään siirrän silmäni ja ajatukseni kokonaan pois ruoasta:)

Jos kovasti toivon, olisiko paino pudonnut edes hiukan huomiseksi, joohan?

Love Carol

4 kommenttia:

  1. polttamisessa varmaan on se hyvä puoli että se estää näläntunnetta tai jotain. :D

    VastaaPoista
  2. Yleensä kyllä, mutta eilen sekään ei auttanut! hyi hyi minua:)

    VastaaPoista
  3. Mullakin oli eilen 2000 kcl päivä, herkkupäivä. Onneksi tällä kertaa herkuista kertyi vaan 600 kcl ja treenattua tuli entiseen malliin. Siltä tunteelta, että haluaisin vaan ahmia ja ahmia, ei kyllä vältytty. Enää en kuitenkaan vietä niitä 'mässäilen aamusta iltaan' -päiviä.

    Ihan hyvä vaan syödä välillä vähän enemmän, niin pysyy säästöliekki loitolla :)

    VastaaPoista

Comments for me(: