maanantai 28. maaliskuuta 2011

Re



Huh, vihdoinkin päivä pulkassa. Töissä oli mukava ja erittäin kiire päivä. Pomoni yrittää saada minut ja kolleegani johonkin ihme seminaariin kuuntelemaan ihmeellisiä lätinöitä maailman menosta. Hupaisaa vitsailua kyseisestä seminaarista (sen tarpeellisuudesta) riitti työkavereiden kanssa loppupäiväksi :D Duunikaveri oli tuonut pullaa tauolle mutta sattuneesta syystä jouduin kieltäytymään:) Kahvia ilman pullaa, niin sen laihduttajalla pitää olla.


Edellisenä (tai edellisinä) päivänä kun nyt olen syönyt enemmän kuin dieetilläni, ruoka ei ole tänään maistunut. Luinkin jostakin lehdestä että keho jotenkin osaa säätää energian tarvetta siten että kun edellisinä päivinä on syönyt huomattavasti enemmän, ei jotenkin ole halua syödä (tai ruoka ei maistu) niin paljon seuraavana päivänä. Jos artikkeli lehtikasastani pompsahtaa eteeni, kerron tarkemmin mikä oli siinä homman nimi.

Ruokalistallani on tänään ollut mm: puuroa marjoilla, rasvatonta jugurttia, hedelmiä, kasvissosekeittoa ja ruisleipää.

Huomenna teen jonkinlaisen kevyen salaatin kun tänään en ole sellaista syönyt.



Ravinnosta saatu energia: 1000 kcal
Peruskulutuksen energia: 1800 kcal
Liikunnalla kulutettu energia: -812 kcal
Päivän energiavaje: -1612 kcal

Kalorivajetta ei ole ollut nyt useampaan päivään joten tuo on juuri ja juuri kohtuuden rajoissa. Jos nälkä vielä yllättää niin surutta vielä popsin jotain ennen nukkumaan menoa.

Liikuntani tänään: Ihanaa ihanaa oli liikkua kolmen päivän tauon jälkeen! Mikään ei tuntunut epämiellyttävälle ja onneksi kaatumiseni ei loukannut selkää sen pahemmin. Ja onneksi annoin selän levätä ettei tullut mitään pahempia venähdyksiä. Liikuntaan kului aikaa 1:33, keskisyke 145 ja huippusyke 173. Käsipainoja nostelin (5 ja 6kg) puolisen tuntia, kävelyä 1km ja 7km juoksua. Juoksin ensimmäiset neljä kilometriä todella hitaasti tarkoituksella pitäen sykkeet alhaalla ja sitten nostin vauhtia. Venyttelyt ennen ja jälkeen juoksemisen.

Ohos, olipas pitkä kirjoitus.. jos malttaisin olla käymättä vaalla ennen keskiviikkoa.. tai sitten en:)

Love Carol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments for me(: