maanantai 14. maaliskuuta 2011

Black and white


Heipä hei vaan taas kaikille:)

Edelliseen postaukseen sain kommentteja ja mielipiteitä jumiini. Jumitusasiaa pähkäilinkin viikonlopun ja pyörittelin mielessäni mitä tekisin kalorimäärien suhteen. Tiedän että liikuntapäivinä pitäisi syödä enemmän kuin tuhat kaloria. Vähän kyllä pelottaa että pitäisi esim. syödä viisisataa enemmän kuin edellisenä päivänä. Yritän jatkossa nostaa ja laskea kalorimääriä liikunnan mukaan. Pientä opettelua saattaa tuottaa päättä mikä tulee olemaan päivän kalorisaldo. Mutta jos tällä viikolla saataisiin painoa putoamaan:)
Ihanat, kannustavat ja ajattelemisen aihetta antavat kommentit piristävät aina ja saavat minut aina myös hyvälle tuulelle- kiitos<3

Lauantaina viihdyin kuntosalilla puolitoista tuntia ja siitä oli kiva lähteä viikonloppua viettämään. Lauantai- iltana join kaksi siideriä ja yhden lasillisen viiniä. Ei yhtään tehnyt mieli olla kieli keskellä persettä ja viettää sunnuntaita darrassa (olisi tullut vain mässättyä kaikkea pahaa). Sunnuntaina kävin vanhemmillani kylässä ja pienen palan pullaa kahvin kanssa sallin itselleni pitkästä aikaa (ei ollut edes mitään kamalan hyvää).


Tänään veri veti kuntosalille- juoksukengät jalkaan ja juoksumaton alustaa kuluttamaan:
  • 7km juoksua (ja minä en välissä ottanut kävelyaskelia!)
  • 1km kävely (alkuun puolikas lämppäriä ja lopuksi toinen puolikas)
  • 4kg ja 5kg käsipainot (hauis ja ojentaja)
  • soutulaite 5min
  • loppuvenytys jaloille


Juokseminen oli tänään liiankin helppoa (voi kun olisi aina näin). Neljä ensimmäistä kilometriä pidin sykkeen alhaalla ja sitten tiukennettiin tahtia. Aamulla toiveena oli että jaksaisin viisi kilometriä mutta tuon luvun tultua täyteen en millään malttanut lopettaa :D

Aikaa kului 1h 13, keskisyke 155 ja huippusyke 180. Kulutetut kalorit -814.

Päivän energialaskelma:

Ravinnosta saatu energia: 1100 kcal
Peruskulutksen energia: 1800 kcal
Liikunnalla kulutettu energia: -814 kcal
Päivän energiavaje: - 1514 kcal

Tälle kellonlyömälle olen nauttinut 800 kaloria ja täynnä. Iltapalalle jää vielä reilusti pupellettavaa.


Huomenna on kevyempi liikuntapäivä (ei tälläistä hikoilua kuin tänään!). Illalla vielä kunnon venyttelyt ja pitkät yöunet lihaksille niin taas jaksaa urheilla. Painoa katsellaan huomenna tai keskiviikkona:)

Love Carol

2 kommenttia:

  1. Huh, on kyllä pakko kommentoida minunkin tuosta kalorivajeesta. Ihan hurjia tuollaiset yli -1000 kcal päivät. Vaikka helppo minun on tässä kirjoitella, kun itse olen kärsinyt syömishäiriöistä viimeiset kuutisen vuotta ja vetänyt välillä päiviä, joiden aikana en ole syönyt suupalaakaan.

    Samanaikaisesti olen kuitenkin maajoukkuetason kilpaurheilija ja periaatteessa erittäinkin perehtynyt ravitsemusasioihin (en vain osaa toteuttaa niitä omalla kohdallani), niin varsinkin, kun kuitenkin treenaat ja liikut kovasti, niin nuo hurjat miinuspäivät ja polttavat sinut ennen pitkää loppuun.

    Siispä malttia ja vähän enenmmän ruokaa joka päivä. Tulokset näkyvät todennäköisesti yhtä nopeasti kuin säästöliekki-dieetillä ja pysyt kuitenkin terveenä koko ajan. Kovasti tsemppiä laihdutukseen, tulen varmasti seuraamaan matkaasi täältä blogista :)

    VastaaPoista
  2. Se on totta että kulun puhki totaalisesti jos monesti tulee kamalan paljon kalorivajetta päivittäin. Mutta siitä ei ole huolta, toisena päivänä enemmän ja toisena vähemmän. Aina on helppo muille sanoa miten olisi järkevää toimia mutta itse ei osaa niitä toteuttaa (kuulun valitettavasti tähän ryhmään myöskin:)

    Kiitos kovasti, tsemppiä sullekin kovasti♥ :)

    VastaaPoista

Comments for me(: