lauantai 26. maaliskuuta 2011

Restaurant


Eiliset liikunnat olivatkin täysi nolla. Kaaduin sen verran huonosti että satutin selkäni ennen kuntosalille menoa. Mitään kamalan vakavaa tämä ei ole, muutama päivä lepoa (väliä liikunnasta) ja sillä pitäisi olla selvä juttu. Lääkäriin menen tietenkin jos kivuista tulee pahoja. Eilinen elokuvareissu jäi väliin ja videovuokraus tuli tilalle.
Mutta kuitenkin tähän päivään ei tule suunnitelman muutoksia.

Tänään yritän olla laskematta liikaa kaloreita. Aikomus oli että en laske tänään enkä huomenna. Mutta kun useamman viikon melkein joka päivä ne laskee, on hankalaa "vain unohtaa" mitä suuhun pistää tai oikeastaan se että ei välitä juuri niistä kaloreista. Ja sitten pää menee vielä enemmän sekaisin kun ei ole omat eväät joita nauttii päivittäin. On niin paljon ruokia joiden ravintoarvoja en tiedä. Menisi ehkä vähän liiallisuuksiin ottaa ravintolaan mukaan vihko johon on listattu vain ne asiat joita saa syödä:) Kyseisen raflan kalorimääriä en löytänyt netistä- mutta eipä se liikaa haittaa.

Haluaisin syödä paljon monipuolisemmin ruokia ja kokeilla uusia reseptejä. Ajatus ja yritys lakoaa aina siihen että en osaa tehdä siitä sen makuista että söisin kaiken ja se olisi hyvää. Ei muuta kuin harjoittelemaan sitäkin asiaa.

En tiedä yhtään mitä laittaisin päälleni illalla. Hameen ja Saappaat? Farkut ja villapusero on turvallinen (tylsä) ratkaisu, mutta onhan se kiva välillä pukeutua vähän siistimmin. Vaatekaapin pengon läpi sata kertaa ja kokeilen kaikkia vaihtoehtoja. Päälleni laitan kuitenki vaatteet joita kokeilin ensimmäisenä.

Nauttikaa<3
love Carol

3 kommenttia:

  1. Löysin blogisi äsken ja aion ehdottomasti jäädä lueskelemaan! :) Tsemppiä ♥

    Btw, kuinka pitkä olet?

    VastaaPoista
  2. Minäkin tahtoisin syödä monipuolisemmin ja kokeilla kaikkea uutta, mutta olen niin laiska ruuanlaittaja ettei se onnistu. Ärsyttää olla niin saamaton mutta minkäs teet :)

    VastaaPoista
  3. Emily: kiitos kovast<3
    Olen n.168cm pitkä:)

    Katri: Pitää ehdottomasti piristyä ruoanlaiton saralla:)

    VastaaPoista

Comments for me(: