keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tv


Aurinko paistaa, jipii:)

Katsoin viime viikolla liviltä ohjelman joka laihduttamisen kannalta oli mielenkiintoinen. Ensimmäisessä jaksossa birttinaiset pääsivät kauppaan jossa kaikki ruoat oli pakattu sadan kalorin pusseihin ja he saivat valita sieltä kaksitoista pussia päivän ruokailuihin ja ruoan valmistamiseen- arvanette varmasti että kasviksia sain huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi sipsejä ja keksejä. Jaksossa asiantuntija joka työskenteli marketeille, kertoi miten tavarat sijoitetaan kauppoihin siten että epäterveellisyydet on hyllyjen keskiosalla silmien korkeudella ja hyvästä hyllypaikasta joutuu maksamaan enemmän. Tälläistä en todellakaan tiennyt entuudestaan. Tarjouksessa olevat suklaat lihottavat meitä koska ostamme mielijohteesta (kolme saa vain kahden hinnalla!) 
Tänään tulee sarjan toinen osa:

 

Annan tukeva dieetti (My Big Fat Diet Show)

keskiviikko 09.03.2011 klo 22:00 Liv

Anna Richardson opastaa ja rohkaisee brittinaisia laihduttamaan kahdessa viikossa yhden vaatekoon verran. Ohjelma tarjoaa terveellisten aterioiden herkulliset reseptit sekä liikuntavinkit läskinpoistoon. Englantilainen lifestyleohjelma.

Ja tässä vielä linkki ensimmäiseen jaksoon (taitaa olla vielä 12h katsottavissa)

6 kommenttia:

  1. joo, toi oli mielenkiintoinen dokumentti, itekkin katsoin sen. Täytyypä tänään muistaa katsoa tuo toinenkin osa :>.

    VastaaPoista
  2. Oho, vaikka tiesin ja tajuan ton tarjoushomman kaupassa, niin en tiennyt että parhaista paikoista joutuu maksamaan enemmän! Ihme kun aina niitä terveysruokia saakin etsiä kaupan perältä.. =)

    VastaaPoista
  3. Mäkin katoin ton ja yllätyin kyllä! :D Oli kyl hyvä ohjelma:)

    VastaaPoista
  4. Hei kultanen ♥
    Lopetin blogin. Tai siis vaihdoin sen näkymään ainoastaan itselleni.

    Toivon sulle niiiin paljon kaikkea parasta ja jatkan lukijanasi edelleen. ♥

    VastaaPoista
  5. Mä tiesinkin jo, että parhaista paikoista joutuu maksamaan eniten. Ollaan markkinoinnin tunneilla käyty noita juttuja läpi. Eniten tykkäsin siitä, että ruoan vaikutusta mielialoihin korostettiin. En varmaan itsekään olisi sairastunut syömishäiriöön, jos olisin tuon mielialajutun ajoissa ymmärtänyt ja uskonut...

    VastaaPoista
  6. Kiiu...♥ miten mä nyt pidän suhun yhteyttä, voi kurjuus.

    VastaaPoista

Comments for me(: