perjantai 8. huhtikuuta 2011

Perjantai


Viimeisenä kahtena päivänä en ole laskenut mitä olen suuhuni taas laittanut. Lämmintä terveellistä ruokaa ja paljon hedelmiä on tullut vedettyä. Jotenkin isot annokset sapuskaa on ällöttänyt ja syönyt usein mutta vähemmän. En millään olisi uskonut että paino olisi pudonnut. Kaloreiden laskeminen alkaa taas tänään.

Aamupaino 63.2kg. Mitään muuta en haluaisi toivoa tältä viikolta enää kuin että saavuttaisin tasaluvun. Mutta ei homma kaadu jos ensi viikolle menee. Mutta nyt on vasta perjantai joten vielä ehkä kerkiää.

Liikunnan saralla tänään painoja ja vähän aerobista (kuntopyörää tai juoksemista). -500 kcal tavoite.

Heei, viikonloppu taas, nautitaan likat kunnolla:)

Love Carol

7 kommenttia:

  1. Hillitöntä! Sun jumitukset on virallisesti ohi :D <3

    VastaaPoista
  2. Sä oot kyllä sit saanu hyvin painon putoomaan.
    JA toi on kyllä oikeesti totta, että kun syö pieniä annoksia useasti, se paino vaan laskee! (sen vain välillä unohtaa eikä muka halua noudattaa ja uskoa hah)
    Olin itse muutama viikko sitten reissussa, jolloin tuli syötyä n. 4 kertaa päivässä, pieni aamupala, välipalaa, kevyt lounas ja päivällinen/iltapala.
    Ja reissusta kotiin tultua, paino oli laskenut, vaikka luulin sen nousseen "sen ruokamäärän" ansiosta.
    Se tuntui paljolta, sillä luuli olevansa koko ajan syömässä, mut pienet annoskoot kumosi paljouden!
    Tsemppiä sinulle ja ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Tuloksia näyttää tulevan! Aikamoinen pudotus nimittäin kolmessa päivässä.. Omakin urheiluinnostus kasvaa tällaisia kuulumisia lukiessa :)

    VastaaPoista
  4. Rupesin ihan kattoo tota sun painojuttua tosta oikeasta laidasta kun aloin kelaamaan, että sulla oli sitä jumitusongelmaa. No eipä oo enää :) Tosi hienosti lähteny ja vielä ihan syömällä oikein. Superia :)

    VastaaPoista
  5. voi että! sä oot laihtunu tosi paljon ja oot mua kevyempi jo! onnea <3 harmittaa itteä vaan kun en oo saanu painoa pahemmin pudotettua täs kuukausien aikana ja kesä on jo melkeinpä täällä :(

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Kiitos! Vielä kerkeät, kesään on vielää aikaa:)

    VastaaPoista

Comments for me(: