sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Ne mahtuvat vihdoinkin



Viime kesänä lahjaksi saamaniani shortsit mahtuvat nyt kunnolla jalkaan ja jopa kiinni.  Housujen antajalle en mitenkään kehdannut sanoa että sorry, tässä tytössä on liikaa kiloja että mahtuisivat päälle. Minua on jotenkin aina nolottanut hirveästi kun joku läheinen on tuputtanut vaatteita omaan käyttööni eivätkä tajua että en oikeasti mahdu niihin. Ällöttävää kun jenkkakahvat paistaa puseron läpi ja paitojen hihat puritaa käsivarsiin kunnon makkarat.

Minulle käyy aina näin kun jätän muutaman päivän ajan kalorit laskematta, vierähtää ainankin seuraavaa viikko myös laskematta. Ja niin myös on käynyt tänään. Huomenna uusi viikkoa ja laskeminen alkaa, muuten ei laihduttamisesta tule mitään prkl:)



Tänään käytii S:n kanssa ikkunaostoksilla (tarttui muutama perustoppi mukaan). Ihania kesävaatteita, tahtoisin niin paljon kaikkea ihanaa kaupoista:)

Haluaisin valtavasti mennä huomenna kuntoilemaan mutta en tiedä riittääkö päivässä tarpeeksi tunteja ja voimia. Töissä pidempi päivä taas vaihteeksi ja pitäisi vielä hyvä ystävä tavata kahvikupin ääressä. Yritän jotenkin keritä...

Love Carol

1 kommentti:

  1. Hei hyvä juttu!:) Sellasta on pitänyt kysyä jo hetken,että paljon olet pitkä? :)

    VastaaPoista

Comments for me(: