tiistai 12. huhtikuuta 2011

Can I


Tiistai toivoa täynnä.

Paino asiat on tällä hetkellä siten että nyt painan 62.2kg.

Eilen en mitenkään jaksanut lähteä kuntosalille kun koko päivän olin ollut töissä. Enkä laskenut kaloreita, söin ällöttävän valmisruoan yms joten en halunnut edes ajatella. Mitään en jaksanut enää kotonakaan laittaa.

Mutta tänään on liikuntapäivä vihdoin, ihanaa! Eilen harmitti aika kovasti kun olisin kuitenkin halunnut liikkua. Punttista vähän ja sitten juoksen 3-5km lenkin. Pyörällä hoidan joutavat asiat ja jätän auton pihaan joten siitäkin tulee arviolta 4km pyöräilyä.




En ahdistu kamalasti jos liikunnat väliin (laihdutuksen takia) vaan siksi että rakastan tällä hetkellä niin paljon kuntoilua. Olen ajatellut sitä että enää tulevaisuudessa en heittäydy sohvaperunaksi ja unohda liikuntaa. Kuntoilu on periaatteessa helppo vain "kiireiden" takia jättää ja jättää. Motivaation ja innostuksen takaisin saaminen voi olla todella hankalaa mutta sitten kun liikuntakärpänen puraisee niin se on menoa:)

Love Carol

8 kommenttia:

  1. Hey,onko mitään hyvää"kikkaa"startata laihdutus??
    Sorrun aina ostamaan kaiken maailman rasvanpolttajia ja puhdistuskuureja,joita jaksan sitten viikon käyttää ja taas unohtuu laihdutus..Tavoitteena olisi pudottaa noin 5kg.

    Tai ylipäätänsä mikä sun mielestä on paras vinkki laihduttajalle??

    Kiitos :o) Ihana blogi!!
    -JennyLaaLaa

    VastaaPoista
  2. Hei JennyLaalaa!

    Ensimmäisenä tulee ehdottamasti mieleen se että katso elintarvikkeiden tuoteselosteet. Paljon on leivässä kuitua jos on 6g kuitua/100g (sellaista leipää syön vain itse)

    Turhia kaloreita vältä, perunoista valitsen lohkoperunat, niissä on vähiten kaloreita verrattuna ranskalaisiin tai tavalliseen perunaan yms verrattuna.

    Syö aljon proteiinia, sitä on tonnikalassa, raejuustossa ja vähärasvaisessa rahkassa (itse pystyn syömään sitä vain pakastemarjojen kanssa) ja se on silloin ihanaa!

    Jos tekee mieli makeaa, osta välipalapatukoita, yhdessä on n. 89-115 kcal kun suklaapatukassa on yli 200. Rainbowlla on uskomattoman hyvä suklaa ja yhdessä paketissa on 6kpl ja n.2e :)

    Täytän puoli lautallista täyteen salaattia ja ennen ateriaa juon yleensä 2 lasillista vettä että tuntuu vatsa täydemmältä ja ainankin 1,5l vettä juon päivässä.

    Syön ainoastaan silloin kun vatsaa alkaa melkein "koskemaan" tai hiukoo kallossa asti, eli kun oikeasti on nälkä.

    Opettele hieman laskemaan kuinka paljon syöt päivän aikana kaloreita ja siitä vähitellen vähennät päivän energian tarvetta. Kalorilaskuri ota ehdottomasti käyttöön (kiloklubi.fi) ilmainen ja aivan paras laihduttajan ystävä (ruokakohtaan laitat hakusanaksi mitä olet syönyt ja se laskee kaiken puolestasi. Kaikki ruoart joita syön päivittäin, laitan suosikkeihin niin säästyy aikaa kirjaamiselta.

    Omg, tulipas pitkä teksti! Ja kiitos kovasti<3
    Kysy ihmeessä jos jokin jäi mietityttämään!

    Paljon tsemppiä laihdutukseen, onnistut varmasti:)

    VastaaPoista
  3. ISO kiitos neuvoista!!:)

    Olen aina ollut pienikokoinen(toki lyhyt olen edelleen) ja ensimmäistä kertaa on todellisia ongelmia painon kanssa.Todellisia siis,että painoa on tullut melko yllättäen lisää-enkä tunnu saavan sitä pois..

    Minkälainen liikunta olisi parasta ajatellen vatsan&vyötärön seutua?Siihen ilokseni on kaikki lisäpaino kerääntynyt!

    Sinun painonpudotus on kyllä mielettömän kannustavaa seurata,toivottavasti pystyn itse samaan!!
    -JennyLaaLaa

    VastaaPoista
  4. Kiva blogi sulla :) Itsekkin olen saamassa motivaatiotani takaisin joten innolla jään seuraamaan blogiasi :)

    VastaaPoista
  5. JennyLaaLaa: ylempään tekstiin kommentoin keskivaralotreeniä ja ehdotin että laitan vaikka kuvina miten yritän itse karkoittaa löllöt vatsalta ja kyljistä jos sinuakin kiinnostaa?:)

    Mahtavaa että saat virtaa<3 ja TIETYSTI onnistut, siitä ei ole epäilystäkään:)

    Tit_Ta: Kiitos:) Järjettömän upeaa että motivaatiota löytyy, tervetuloa mukaan:)

    VastaaPoista
  6. -JennyLaaLaa: Unohdin laittaa keskivartaloa muokkaavaa treeniä: tanssi (zumba, latino abs yms tanssit, core jumppatunti, hulavanteen pyörittäminen:), vatsalihasten teko, soutu, rintapunnerrus ja rintarutistus, tietysti juoksu vaikuttaa siten että kilojen vähetessä vyötärö kapenee, vesijumppa, nyrkkeily, pilates/ jooga,
    BodyAttack ja Podypump tulee ensimmäisinä mieleen.

    VastaaPoista
  7. KIITOS&KIITOS taas vinkeistä!!Vielä on pari kuukautta omaan kesälomaan,joten toivottavasti saan itseni kuntoon siihen mennessä :o)!!

    <3 JennyLaaLaa

    VastaaPoista
  8. -JennyLaaLaa: olkaapa hyvä:) No nyt on hyvä aika päästä sitten jutun makuun ja hyvin on sulla aikaa ennen rannalle menoa<3

    VastaaPoista

Comments for me(: