perjantai 18. maaliskuuta 2011

Poks


Mielipidettäni(?) kysyttiin sykkeiden osalta. Olen lukenut paljon keskusteluita sykerajoista varsinkin juoksun puolelta. Monet toitottavat sitä että noin 150-160 olisi pk (peruskestävyyden) alue jolle syke saa korkeintaan mennä. Itse tiedän jo aika hyvin millaisilla sykkeilla mennään ja kehontuntemukset uskon aika hyvin. Kenenkään ei kannata verrata omia mittaustuloksia kamalasti muihin sillä jokaisella on jo luonnostaan maksimihapenotokyky jota tietenkin aina voidaan jonkun verran parantaa (kertokaa ihmeessä jos löpisen täällä puutaheinää). Jos ei tiedä omia sykerajojaan, ihmeessä vilkuilemaan vaan kelloa useammin:)

Oma pk raja on suurinpiirtein alle 163 juostessa. Tein tänään 8km juoksulenkin (1km kävellen) ja keskisyke 141 huippusyke 169. Syke nousi ainoastaan viimeisen kilometrin kohdalla edes noin korkealla kun lisäsin tarkoituksella vauhtia. Kalorinkulutus oli -665

Kehoni on aivan toisenlainen treenin jälkeen ja loppupäivän jos paukutan menemään monta kilometriä yli 170 sykkeillä (kaloreita tietenkin lenkillä kuluu enemmän) mutta johan minun sydän poksahtaa jos joka kerta repäisen hullinlailla. Treenaamisen intokin menee tyystin ja sitten alkaa myös tulemaan ylirasitustilan oireita


Nyt aloitan ihanan viikonlopunvieton, tiedättekö mitä? Carol jättää laihdutuksen viikonlopuksi (muuten aivot pamahtaa) ja keskityn nauttimaan. Tietenkään en unohda terveellistä ruokaa ja järkeviä annoskokoja.

Viettäkäähän ihanat ihana viikonloppu<3

Love Carol

5 kommenttia:

  1. Kiitos tästä postauksesta :)

    VastaaPoista
  2. Viikonloppuna kannattaakin ottaa rennosti, edistää mielenterveyttä ja auttaa jatkamaan projektia.
    Löysin vasta blogisi kun etsin juoksemiseen liittyviä blogeja. Olen itse toipumassa flunssasta, joten oma harjoittelu on jäissä. On kuitenkin mukavaa ja piristävää lukea muiden juttuja. :)

    VastaaPoista
  3. miten pystyn laihtuu 5kg nopeiten?

    VastaaPoista
  4. Välillä kannattaakin vaan keskittyä nauttimaan, siitä saa jotenkin kummasti energiaa ja voimia tulevaa varten :)

    VastaaPoista
  5. Aksu: olkaa hyvä:)

    Marru: Aivan totta! Pikaista paranemista sinne!
    Hyvä että vähän piristää:)

    Anonyymi: apua.. laihduttamisessa oikotie ei ole aina järkevin ratkaisu- kilot voi tulla pikavauhdilla takaisin:)

    Mintsu: Lisäenergia tulee tarpeeseen! :)

    VastaaPoista

Comments for me(: