lauantai 12. maaliskuuta 2011

Jumi jumi


Hei kaikille kauniille!

Paino.. Paino ei hievahdakaan. Eilen söin 1000 kaloria ja kulutin -450. Nyt on lukema jumittanut jo liian kauan! Eilenkin söin paljon salaattia, kasviksia ja join vettä. On se kumma juttu että ei vain voi mitenkään laskea. Syönkö liian vähän? Tuhat kaloria on aika niukkaa ja tekee vielä vähän tiukkaakin että ei mene kalorit ylitse, saan vahtia ja laskea kaikki suupalat. Huoh.


Tänään menen takuulla kuntosalille. Huomenna vp ja maanantaina myös sali. Ihan huvittaa, osaan kyllä liikkua mutta en näköjään laihduttaa. Teki mieli heittää vaaka seinään:) Nyt toivon vain että ensi viiikolla paino lähtee laskemaan. Mutta mutta: Katsoinkin äsken kalenteria ja tajusin että eihän paino ole junnannut kuin neljä päivää (ei se kait ole kamalan pitkä aika). Tuntuu kahdelta kuukaudelta☻


Huomasin eilen tämän kuvan ja en voinut uskoa silmiäni, Paris Hilton on aina niin laiha mutta tämä! En tiedä onko kuva miten vanha- Parisille ei ihan noin kookkaat reidet sovi, vyötärö on myös leventynyt mutta kädet on tikut muuhun osaan vartaloon nähden (tarkoitan nyt vain sitä että vuosia hän on huomattavasti pienempi ollut). Ihminen muistetaan parhaiten siitä minkä kokoinen on suurimman ajasta ollut.

On se vaan helppo arvostella julkisuuden henkilöitä (ihan kuin minä olisin täydellinen). En mitenkään voi kuvitella millaisen paineen alla he ovat kun kaikki lihominen ja laihtuminen päätyy juorulehtien sivuille. Anteeksi siitä.

Nyt lisää kahvia- Nauttikaa tästä päivästä<3

Love Carol

8 kommenttia:

  1. Ootko ottanut vaa'an lisäksi myös mittanauhan käyttöön? Ite huomasin, että vaikka painoni olikin noussut, niin ympärysmitat olivat pienentyneet...

    VastaaPoista
  2. Hyvä tapa saada jumi pois on syklidieetti. Voit soveltaa sitä itsellesi sopivaks, esim. ekana päivänä 800kcal, toisena 1000kcal, kolmantena 1200kcal ja neljäntenä 1400kcal. Mulla ja monella muullakin toiminut:) Ja kannattaa ajoittaa liikunnat niin, että niitä tulis etenkin noina korkeampien kalorien päivinä ja sit tuo 800kcal vois olla lepopäivä.

    VastaaPoista
  3. Hmm.. Tuollaisen taktiikan voisinkin ottaa käyttöön heti maanantaina:)

    VastaaPoista
  4. Syöt liian vähän. Tuo syklitysdieettikään ei välttämättä pure noin alhaisilla kaloreilla. Se on tää naisten yleinen harhaluulo, että pitää syödä vähän. Liikuntapäivinä voisit syödä puolet enemmän ja paljon prodea niin paino tippuisi. Se pitää usein kantapään kautta oppia.

    VastaaPoista
  5. ÄLä lannistu, neljä päivää ei oo vielä mitään. Huolestu sitten kun jumia on kestäny muutaman viikon! Kato vaan niin muutaman päivän päästä lähtee taas laskuun paino ja saattaa tullaa aivan reilusti alaspäin =). Mittanauhakin on hyvä vaihtoehto, mutta siinä ei muutokset näy niin nopeasti kuin _yleensä_ puntarissa. Riippuu tietysti ihmisestä. Suosittelen mittaamista muutaman kerran kuukaudessa ja puntarilla käymistä vaikkapa kaksi kertaa viikossa (tosin itse katson painon useamman kerran viikossa mutta merkitsen vain pari kertaa viikossa alhaisimman painon ylös). Itsellä paino lähtee hyvin 1100-1400kaloreilla +liikunnat + yksi herkkupäivä viikossa. Suunnilleen samankokoinen olen kuin sinä ja tavoittelen pysyvää painonpudotusta, tavoitteena vähintään 52kg. Tsemppiä, kyllä sie vielä onnistut, niin minäkin! =)

    VastaaPoista
  6. Itse syön myös todella niukasti ja paino välillä jumittaa. Keho on siis vissiin säästöliekillä. Tiedän, että pitäis syödä enemmän, mutta en vaan "uskalla", koska pelkään lihomista. Välillä olen syönyt enemmän kun yleensä ja kylläpä lähtee aineenvaihdunta/ruoansulatus taas pelaamaan :D Eli, jos vatsa ei ole toiminut kunnolla (ruoka ei tule ulos ja lisää ruokaa menee kehoon), se saattaa myös pitää painoa paikallaan. Olisi hyvä jos vatsa toimisi kunnolla kans. Itse olen miettinyt hankkivani jonkun tuotteen tähän huonosti toimivaan vatsaan.

    Sulla on muuten kiva blogi, itse myös samassa tilanteessa. Jatka kirjoittelua, näistä saa tsemppiä! :) Itse olen menossa huomenna spinningiin.

    Oletko muuten kuullut sivustosta heiaheia.com? Itselläni se toimii myös hyvänä tsempparina, kun saan sinne kirjattua omat liikkumiseni! :)

    Jokatapauksessa, tsemppiä paljon tähän elämäntaparemonttiisi :)

    -Krisu

    VastaaPoista
  7. ^sivustosta olen kuullut mutten itse sivustolla käynyt, täytyy ottaa ihan asiaksi tutustua:)

    VastaaPoista
  8. Itekin haluaisin laihduttaa/kiinteyttää kun läskiä pursuaa mahasta ja on kunnon jenkkakahvat. Mut toisaalta oon täysin normaalipainonen eikä kannattais laihtua yhtään (165 cm ja 51 kg) ja luulen etten ees laihtus kovin helposti ku oon jo normipainonen. :D syön aikalailla noiden muiden ohjeitten mukaan ja käyn salilla kolmesti viikossa mut paino kyllä pysyy samana ! Ei mun toisaalta tarvis laihtua, haluaisin vaan kiinteyttää lihaksia ja saada hyvän kunnon. Kukapa ei haluais olla täydellinen.. kauneusihanteet on saanu naisista tämmösiä, vaikka kuin ois normaalipainonen tai alarajoilla nii halutaan vaan laihtua.

    VastaaPoista

Comments for me(: