torstai 31. maaliskuuta 2011

I like it


Kehossani on paljon asioita joista en pidä. Paperille jos laittaisin kaikki asiat niin itku varmasti tulisi. Mutta on myös paljon asioita joista pidän itsessäni: solisluuni näkyvät hiukan, minulla on rinnat ja haluan (ja näytän) naiselta. Olen aina ollut jollain tavalla naisellinen enkä halua pojan vartaloa itselleni. Hiukseni ovat paksut, kynteni ovat vahvat ja kasvavat nopeasti. Hampaani on suorat, rusketun hyvin enkä helposti pala auringossa. Silmäni ja huuleni kuuluvat myös asioihin joista pidän itsessäni. Noita asioita kun muistelisin aina sillä hetkellä kun vihaan reisiäni, käsivarsiani ja takamustani.

Lämpöä on vähän ja päätä särkee hieman. Töistä jäin kotia täksi päiväksi lepäämään. Huomenna varmasti jo parempi olo.

Sweet Dreams<3
Love Carol

3 kommenttia:

  1. Hyvä kun tiedät omat hyvät puolet ja huonot.:) Parane pian.:)

    VastaaPoista
  2. Mullakin on vähän flunssainen olo. Eilen meni melkeen koko päivä nukkuessa ja treenitkin jäi väliin. Itsekin vihaan välillä mahaani niin, että unohdan kaikki hyvät puoleni. Täytyy vaan yrittää pitää se mieli positiivisena ja samalla kiinteyttää niitä ongelmakohtia... Toivottavasti paranet pian!

    VastaaPoista
  3. ApprehensiveFairy : Kiitos<3

    Aksu: Pitää levätä että jaksaa:) Yksi ärsyttävä asia kehossa menee kaiken edellä vaikka löytyisi miljoona hyvääkin puolta. Kiitos<3

    VastaaPoista

Comments for me(: