tiistai 1. maaliskuuta 2011

Happy


En voinut vastustaa kiusausta käydää vaa'alla. 67.6kg.

Olen huojentunut, helpottunut ja iloinen. Nesteet oli näköjään toissapäivänä pahasti jumissa mutta lähti eilen liikkeelle kehon saatua enemmän ravintoa. Ehkä eilisellä positiivisuudella oli oma osansa asiaan:)?

Tuhat kaloria tuntuu hyvälle. Sen alle tuntuu aika huonolle ja ahmimisvaara tulee, mutta ei paria sataa enempää yli tuhannen saa olla jotta kalorivajetta tulee (varsinkin jos tulee sellainen päivä ettei tule liikuttua).


Tänään kalorienpoltto on vähäisempää kuin eilen (koska en juokse) pyrkimys on -300- 400 kaloria. Pyöräilyä tulee useampi kilometri liikkuen paikasta toiseen ja kuntosalitreeniä harjoitetaan hiukan.

Ei muuta tähän aamuun, halaus kaikille, me pystymme siihen<3

Love Carol

3 kommenttia:

  1. Halaus itsellesikin! Kyllä me kaikki pystytään mihin vaan jos oikein halutaan!=)

    Osastolla olen ainakin n.3kk. ja sitten katsellaan mikä on tilanne. Tuntuu pitkältä ajalta, mutta mieluummin olen täällä kuin missään muualla...tämä on kuitenkin elämässä aika lyhyt vaihe ja menee nopeasti, joten en stressaa vaikka elämä nyt pausella onkin.

    VastaaPoista
  2. jee hyvähyvä <3 ja tonni kuulostaa aika sopivalta, ei tosiaan tuu sitä ahmimisvaaraa :)
    kyllä muakin nyt vähän naurattaa se eilinen tunteiden vuodatus tänne, mutta minkäs sille mahtaa kun on sellanen ihminen, että tunteet johtaa eikä järkeä jaksa kuunnella.. :')

    VastaaPoista

Comments for me(: