maanantai 28. helmikuuta 2011

My sunshine


Päivä meni huomattavasti paremmin kuin eilen. Kun on jotain tekemistä ei tule ajateltu ja syötyä ruokaa koko aikaa. Aurinkokin paistoi niin kovaa että melkein häikäistyin. Aurinkolasien metsästys voi siis alkaa:)

Ravinnosta saatu energia: 950
Peruskulutuksen energia: 1800
Liikunnalla kulutettu energia: -680
Päivän energiavaje: -1530

Tänään on syöty: puuro marjoilla, jogurtti soijarouheella, tonnikalasalaattia,raejuustoa,bataattikeitto,välipalapatukka ja satsuma.


Tänään liikunnassa yllätys yllätys juoksua:) 5km juoksua ja 2km ylämäkeä kävellen. Oli taas ihanaa. Sykkeet vaihteli 152-182. Peruskestävyyttä harjoitteli sykkeen avulla suurinman ajan juostesta (alle 165).
Huomenna tarkoitus jonkinlaista liikuntaa on huomenna myös luvassa (vielä en ole päättänyt mitä haluan tehdä).


Ihmismieli on vain hassu, mieli järkyttyy (nyt puhutaan minusta) kun paino nousee muutaman sadan gramman.
Säälittävää, tiedän. Mutta nyt loppuu ruikutus ja jatkan eteenpäin yhtä hyvin kuin tänään. Tämä päivä olkoon esimerkkini pahojen päivien varalle. Nyt illalla minua melkein nauratti aamuinen tempperamenttini :)


Rakastan rusketusta ja auringon ottoa mutta olen alkanut kesäisin vähän maltillisemmin sitä ottamaan kuin muutamia vuosia sitten (olen tullut vanhaksi) olen alkanut tylsäksi. Ja sitä paitsi aurinko vanhentaa:)  Kevyesti päivettävät vartalovoiteet ovat loistava keksintö!


 
Tänään ehdottomasti ajoissa nukkumaan, sen verran paljon nukuttaa jo yhdeksän aikaan illalla.

Sweet Dreams,
Love, Carol

5 kommenttia:

  1. Joko tohon olkapäälle, silleen hmm.. vähän vaikee selittää, mut kiertäis selästä silleen kivasti :) Tai sit jatketaan tota ranteessa olevaa.

    Ootko itse miettiny ottaa jotain?

    VastaaPoista
  2. Alotin lukemaan sun blogias, koska haluan todella LAIHTUA. tää on ihan mahtava inspiraatio, ja noi sun kuvas antaa voimaa :) tänää on mun laihdutuksen eka päivä, joten seuraavat päivät on niin raskasta et huh huh! onko jotai vinkkejä tähän alkuun? miten saan pidettyy itteni kurissa?

    ja ois kiva jos laittaisit sun lenkkimusa listan tänne jos ei oo jo? :-)

    VastaaPoista
  3. Voitko suositella jotain kevyesti päivittävää voidetta? Itse on oo uskaltanut koskaan kokeilla mitään itseruskettavia kun oon nähny niin monella sen menevän pieleen ja niistä on tullut raidallisia oransseja ihmisiä.

    VastaaPoista
  4. Joo, kannattaa kyllä miettiä tarkkaan ja pidemmällekin, mikä kuva tai teksti on sellainen jonka merkitys tulee säilymään :)
    Mä en itse asiassa koskaan oo halunnut tatskaa. Teki vaan vuosi sitten mieli repästä jotenkin, ja menin sit ottaan ekan. Sit tuli toka, niihin siis todellakin jää koukkuun (warning!) :D

    VastaaPoista
  5. Anonyymille: Mukava että tykkäät:)
    Ja hienoa että olet päättänyt laihtua!Itse olen vähän huono neuvomaan muita: Aloita hiljalleen ja karsi turhat hiilihydraatit pois ja vaihda proteiiniin (tonnikala, rarjuusto, rasvaton maito) ruokavaliolla on suurempi merkitys kuin pelkällä liikunnalla ilman ruokavalion muutosta. Paljon kasviksia, mm. kevyitä salaatteja, hedelmiä. Itselläni on paljon helpompi välttää kiusauksia herkkuihin yksinkertaisesti jättämällä ne kokonaan pois. Ensimmäisinä päivinä saattaa "unohtaa" laihduttavansa ja herkun eksyessä suuhun se on jo syöty ennenkuin tajuaa että laihduttaa. Älä aloita liian niukalla ruokavaliolla sillä sitten aikavarmasti sortuu kaloripommeihin. Kalorivajeen seuraaminen esimerkiksi kiloklubissa (ilmainen) pysyy tietoisena mitä on syönyt, kuinka paljon ja edistymisen näkee helposti. Paljon tsemppiä sinne!

    Teen loppuviikosta viimeistään postauksen treenibiiseistäni:)

    VastaaPoista

Comments for me(: