torstai 24. helmikuuta 2011

Nearly


Kirpeää pakkaspäivää uusille ja vanhoille(:

Pidätän hengistä astellessani vaa'alle. Katson ensin muualle ja sitten tapitan vaakani näyttämää lukemaa silmät pyöreänä. Jotakin on tapahtunut. Tasan 68kg. Astun uudestaan ja luvuksi saan 67.7kg. Annan vaakani nollautua ja luku on edelleen 67.7kg.  Luotan (tai enemmänkin uskon) suurimpaan lukuun jonka saan näytöllä näkyviin. Jos oikein yritän tänään kovasti, luku voisi olla huomenna se tavoittelemani 67kg ja jotain tälle viikolle.

Tykkään lukea paljon kuntoilulehtiä. Eniten minun makuuni on kunto plus, mutta sport ja fit lehti tulevat hyvinä toisena ja kolmantena. Lehdet ovat vain kamalan kalliita (varsinkin sport ja kunto plus mitä olen takasivuilta vilaissut tilauksien hintoja). Ehkä voisin jossain vaiheessa palkita itseni vuositilauksella (jos eteen sattuisi vielä mieluinen tilaajalahja) saavutettuani jonkinlaisen tavoitteen:) laitetaan asia muhimaan.

Tämän päivän kalorirajana on tuhat kaloria tai alle. Tein valmiiksi kevyen tonnikalasalaatin. Kaupasta pitäisi käydä ostamassa jonkinlaisia keittoja pakkaseen, ehkä kasvisose- ja lohikeittoa, ne ovat halpoja, hyviä (ainankin apetitilta löytyy) ja ne ovat helppo ratkaisu vähäkaloriselle päivälle.

Love Carol

3 kommenttia:

  1. Hieno suoritus!
    Vinkki lehdenlukijalle: kirjasto on oiva paikka! Itse käyn lukemassa kirjastossa, ja säästyy yllättävän pitkä penni. Lisäksi ainkin koti-kirjastostani saa lainattua pari kuukautta vanhoja lähtiä (ja vanhempia). =)

    VastaaPoista
  2. Kirjastoa mäkin suosittelen, mutta oikeastaan Sportistakin on tällä hetkellä meneillään tarjous 5 kk 19,90 Ei paha siihen nähden, että yksittäiskappaleina maksaa 7,50. Fit on mun oma suosikki, mutta sitä en viitsi tilata ennen kuin Sportin tilaus päättyy...

    VastaaPoista
  3. Hienoa, hienoa, sun paino tulee alaspäin, suuri hali onnistumisesta! :D

    VastaaPoista

Comments for me(: