keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Seven


Söin eilen paljon. Paljon enemmän kuin olin suunnitellut. Kuitenkin terveellistä mutta santsasin ja nyt jälkeenpäin mietittynä ei ehkä olisi kannattanut. Päätin että tänään on 700 kalorin päivä. En halua nälkiinnyttää itseäni koko päivää ja päätyä ahmimaan illan koitossa.

En yleensä juo limsoja ja mehuja- aina saa lukea kirjoituksia joissa monet laihduttajat kittaavat pepsi maxia. Nyt käväisin lähikaupassa ja ostin yhden pullon itselleni. Mutta en halua ottaa tavaksi kitata limonadia vaikka olisikin kaloritonta. Yleensä juon paljon mielummin vettä. Viimeeksi minulla on limsaa löytynyt jääkaapista kun varauduin seuraavan päivän kaameaan darraan(:

Piristäisiköhän päivää ja mieltä kosmetiikkakaupassa käynti?

Aurinkoista päivää ihanat!

3 kommenttia:

  1. Mä en ymmärrät mitään pepsi max juttuja :D Tai okei, on se kaloritonta, mutta silti ihan älyttömän epäterveellistä. Sehän sisältää vaikka mitä keinoaineita mitkä pilaa hampaita yms. Hyi!

    Toisaalta sen avulla voi päästä tuloksiin, tiiän meinaan ihmisen joka laihdutti pepsi maxilla ja nuudeleilla ittestään 6kg pois...

    VastaaPoista
  2. Aivan samalla linjalla olen kuin sinä noiden limsojen suhteen. Mutta kerran kolmeen kuukauteen ei yksi pullo ole pahasta(:

    VastaaPoista
  3. Joo ei kyllä olekkaan :) Mutta laihduttaminen niitten kanssa naurattaa :D

    VastaaPoista

Comments for me(: