maanantai 28. helmikuuta 2011

I know


Joo. Kävinhän siinä sitten niin kuin olin arvellut. Lihoin vaikka söin vain reilusti alle 750 kaloria parina päivänä.
68.4kg. Siis mitä??? Uskomatonta mutta valitettavasti totta. Elimistöni piti kaikesta rasvasta kiinni vaikka en takuulla syönyt enempää. Hyvä ettei itku päässyt. Pihisen raivosta, kiukuttaa ja kovaa. Arvanette varmaan menenkö kuntosalille tänään. Kyllä kyllä kyllä. Tämä takapakki ei lannista vaan vaan palaan edelliseen taktiikkaa.
 En vielä muuta mitään tuonne sivupalkkiin, katsotaan uusia painoja muutaman päivän kuluttua.


Tuhat kaloria tänään ja paljon liikuntaa.

Ihanaa maanantaita, toivottavasti muilla menee paremmin<3

Love Carol

4 kommenttia:

  1. Sä taidat syödä liian vähän...
    Mullakin paino jumittanut nyt neljä päivää, vaikka oon treenannut ihan hulluna. Grammaakaan paino ei heilahda, argh. Tsemppiä, ei lannistuta!

    VastaaPoista
  2. Tiedän tiedän, tästä paasataan aina (kuitenkin ehkä syy painon jumittamiseen..??): Nainen joka tekee kevyttä työtä, eikä liiku paljon, tarvitsee energiaa 1800-2000 kcal päivässä. Olen saanut kuvan, että SINÄ liikut erinomaisesti. Kuitenkin syöt liian vähän? Itsekin kirjoitit että on tullut syötyä aikaisempaa vähemmän, ja kehosi on nyt säästöliekillä (ehkä..??). Mielestäni voisit ihan hyvin tuplata annoksesi ja syödä sen 1500 kcal päivässä.. Liikut kuitenkin sen verran paljon =). HILJAA HYVÄ TULEE!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Aksu:)

    katti: säästöliekille mentiin mitä todennäköisimmin:(
    hiljalleen mennään:)

    VastaaPoista
  4. on kyllä ehkä ahdistavin tunne ikinä kun syö vähän ja liikkuu paljon ja odottaa että nyt se paino on varmasti tippunut, ja sitten vaaka heittää liian suuria lukuja :/ toivottavasti pääset sen säästärin ohi nyt ja paino alkaa näyttää siltä kuin haluat :) <3

    VastaaPoista

Comments for me(: