tiistai 8. helmikuuta 2011

Can you


Muutama päivä meni ihan hyvin ja sitten koko homma lässähti taas käsiin kuin pannukakku. Liikaa tekemistä, liikaa ajattelua ja ahmintaa. Jätän ruokiksen väliin töissä ja mikä on lopputulos kun tullaan takaisin kotia. Voitte vain arvata mikä on oikea vastaus. Ruokaa lappaan lautaselle ison annoksen eikä yksi riitä. Tuntuu kuin en olisi saanut ruokaa viikkoon. Ei mennyt sunnuntaikaan mennyt sen paremmin.

En käsitä miten suuri  ahmimishimo(ni) voikaan olla. Eletään sentään hyvinvointivaltiossa (luullakseni) mutta silti en voi mitenkään käsittää miksi ruokahaluni on kuin nälkämaan vähäosaisilla. Pieni pala ei riitä- otan vähän lisää- lisää- hupsista, meni päivän kalorit pikkuisen yli. Mitä sitten- onhan kansalaisella rahaa ostaa sitä ruokaa lisää.

Ajattelin tuossa että laitetaan koko tuleva viikko sitten risaiseksi ja vietetään oikein kunnolla sikailujuhlaa kun näin hyvin menee. Eheei- ei menekään niin. Pieniä vastoinkäymisiä ja takaisin homma raiteilleen.
Ällöttävän positiivista ajattelua (nyt ei vissiin auta muukaan).


Tänään yritin paikata kuntosalilla tilannetta polkemalla kuntopyörää, vähän crossaria ja puntteja nostelemalla.
Miinus 511 mutta ei riemastuta yhtään sekään vähä kun katsotaan muutama päivää taaksepäin. Kaikkihan mokaa välillä! Ei kukaan ole vahingoittunut- mutta silti tuntuu siltä.
Masennukseltani en tahdo ajatella kaloreita jotka olen nauttinut tänään- niitäkin on jo liikaa.


Olisinko huomenna taas vahvempi ja jaksaisin. Jaksaisin taas jatkaa ja yrittää olla vähän onnellisempi. Ulkokuoreni ei halua antaa periksi. Pidetään kulissit pystyssä vaikka seinät olisivatkin jo kaatuneet.

Sweet Dreams,
Love, Carol

5 kommenttia:

  1. Voimia tosi paljon! Kyllä se siitä taas lähtee kun ei lannistu :) Et varmasti ole ainut kelle on näin käynyt (täällä on ainakin yksi), mutta kyllä sulla on tarpeeksi tahdonvoimaa jatkaa dieettiä !

    VastaaPoista
  2. Hutmaisin siulle Stylish blogger awardin, käy kurkkaas miun blogista ;)

    VastaaPoista
  3. Mulla on ollu ihan samaa ongelmaa ton syömisen kanssa. Nyt oon ehkä viikon pysynyt kurissa, mutta vielä pitäisi tsempata hippasen. We can do it! ♥

    VastaaPoista
  4. On tosi tärkeää syödä päivällä hyvin, huomaan sen heti itsestäni jos olen skipannut vaikkapa lounaan; kotiin tullessa tekisi mieli syödä jääkaapin tiivisteetkin!

    Mutta onneksi huomenna on uusi päivä :)Aika kliseekannustus mutta totta!

    VastaaPoista
  5. Elisa: Totta, ei hyvä jättää aterioita kokonaan väliin!Huomenna paremmin(:

    VastaaPoista

Comments for me(: