lauantai 19. helmikuuta 2011

Jotakin hyvää


Nousin keittämään kahvia ja mielessä oli vain se että minun pitäisi nousta vaa'alle ja katsoa tulos että en ole laihtunut yhtään ja se pitäisi kertoa myös täällä. Mutta mutta: 68.8kg. Paljonhan se vielä on mutta olen tyytyväinen että se lähti laskemaan(: (eilen illalla suunnittelin jo lopettavan ruokailut kokonaan tai sitten hommaisin kaikki ravitsemusterapeutit ja personal treinerit mitä kaupungistani löytyy). Vaikeaa tästä tulee koska olen ns. normaalipainoinen, mutta ensi viikon tavoite on luku joka alkaa numeroilla 67 ja jotain. Viikonloppuna en halua muuta kuin säilyttää tuon nykyisen painon.


Lueskelin vanhaa sport lehteä ja nämä kirjoitukset biologisesta painosta jäivät päällimmäisenä mieleeni lehdestä:

"Ota myös  huomioon biologinen ihannepainosi ja se, että kroppasi voi ehkä paremmin pari kilo painavampana. Niin ärsyttävä kuin biologinen paino voikin olla, sitä kannattaa kuunnella. Kehosi on viisas. Jos yrität väkisin rimpuilla selvästi ihannepainoasi hoikemmaksi, tulos on vaikea saada pysymään, kroppasi ei voi hyvin eikä treenikään ole kovin tehokasta. Koska geneettiseen normaalipainoon ei voi vaikuttaa, se kannattaa hyväksyä.
Biologinen ihannepaino on pituuden tapaan yksilöllinen : joillain se asettuu painoindeksin mukaisen normaalipainon yläpäähän, toisilla alapäähän. Lisäksi biologisella painolla on taipumus nousta vanhetessa.

Biologinen paino on myös armollinen. Kun pysyt sen rajoissa, kroppasi sallii heittelyitä liikunnan ja ruoan määrässä. Vaikka välillä söisit enemmän ja treenaisit vähemmän, paino ei välttämättä nouse. Kun maltat pysyä luontaisessa painossasi, voit elää rennommin.

Kropan muokkauksen taikasanat on lihasmassan lisääminen ja kuntosalitreeni. Lihakset sekä tuovat kiinteitä kurveja sekä kuluttavat energiaa jatkuvasti. Jokainen lihaskilo polttaa parisenkymmentä kilokaloria vuorokaudessa. Rasvakilo taas kuluttaa samassa ajassa vaivaiset 2-6  kilokaloria.
Lihas painaa mutta menee läskiä pienempään pakettiin".

Minä en halua olla pysyä biologisessa painossani, luulisin että tämä on se koska kilot meinaa vaan pysyä vaikka tekisi mitä!

Nyt kerätään voimia ensi viikolle, halaus kaikille♥!

-Love Carol

2 kommenttia:

  1. Mä kans luulen että mun biologinen painoni "tuli vastaan", joka on noin 63-64 kiloa koska silloin kun siihen laihdutin niin siitä ei meinannut millään päästä alaspain (hetkellisesti 62,3kg tais olla enkka) mutta tuo paino sitten taas pysyi pitkään aikaa vaikka hölläsin tahtia eikä mässäilykään heilauttanut painoa ylemmäs ennenkuin tää mun sairaus todella sotki aineenvaihdunnan ja pakotti lopettamaan kuntoilun lähes täysin. Harmi vaan että toi mun biologinen paino on ihan normaalipainon ylärajassa, noin 24,5 joten en siihen halua jäädä, jahka sitten joskus edes pääsen laihduttamaan nämä sairasloman aikana tulleet extrakilot pois + vielä lisää että pääsisi edes painoindeksiin 22..

    Mutta hirmuisesti tsemppiä biologisen painos vastaan pyristelyyn! <3

    VastaaPoista

Comments for me(: