lauantai 26. helmikuuta 2011

The gorgeous Blogger


"Palkinnon saajan tehtävänä on vastata viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja sen jälkeen välittää palkinto eteenpäin 5 henkilölle."
  
Kiitos palkitsijalleni, Katti♥

Milloin aloitit blogisi? Aloitin viime kesänä 2010.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? Blogini käsittelee päällinmäisenä laihdutusta, omia tuntemuksiani kehoani kohtaan, kuntoilua ja painonpudotustuloksia, sekä päivittäisiä energian kulutuksia. Asiat eksyvät myös välillä yksityiselämääni ja perheeseeni.


Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? En kilpaile muiden blogien kanssa, yritän laihduttaa terveellisesti ja muutamia kommentteja olen saanut siitä että olen kannustanut kuntoilemaan(:


Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Varmaankin hyvin samanlainen alku kuin muilla: Päätin että muutan elämäntapani ja saan hirveästi voimaa siitä että voin kirjoittaa tuntemukseni ylös. Pieni "tilivelvollisuus" auttaa jättämään ylimääräiset herkut pois. Ylilyöntejä tehdessä muut palauttavat maan pinnalle ettei elämä aina niin vakavaa ole. Kaikki ihanat kannustavat kommentit ja muiden blogien kokemukset auttavat jaksamaan ja enkä varmaan olisi aloittanut laihduttamaan ilman blogin kirjoittamisen aloitusta.


Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? Haluaisin olla positiivisempi kirjoituksissani ja osata kirjoittaa hyvin luettavaa ja kiinnostavaa tekstiä. Kielioppivirheitä teen varmasti paljon!


Lähetän palkinnon eteenpäin muutamalle jotka ovat tsempanneet minua:
(kaikki te olette tärkeitä, kiitos siitä,)( nimien linkittäminen tähän veisi minulta koko illan ja moni on tämän palkinnon jo saaneet:)
xoxo 

5 kommenttia:

  1. Kiitos todella paljon!!!<3:)

    Saitko sä sen mun Stylish blogger awardin? :o :)

    VastaaPoista
  2. Ahaa okei :) En oo muistanut vaan sitä jotenki! :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos!=) Hih, tällaisista hommista tykkään kovasti, joten illalla varmasti teen tästä postauksen tai heti kun olen katsellut Serranon telkusta ja syönyt puuro päivällisen!!!! =)

    VastaaPoista
  4. Ei kuule pelkoa että laihtuisin pois :)! kiitos kommentista ja tsemppiä sulle oot ihana<33

    VastaaPoista

Comments for me(: