torstai 3. helmikuuta 2011

Tunnusta


Syöty 1100 kaloria
Kulutettu 133 kaloria
Päivän energiavaje -769 kaloria.

Kyllä tämä näin on helppoa mutta auta armias kun hikoillaan kovasti urheillen niin ei se näin helppoa ole saada energiavejtta. Tai liikaahan minä syön aina kun en laske jokaista suupalaa. Raivostuttavaa, inhottavaa.



Varsinkin viikonloppuisin aivot naksahtaa sellaiseen asentoon että karkkeja herkkuja tänne ja heti. Mikä ihme siinä on! Pitäisi löytää joku erittäin hyvä tapa korvata suklaan mussuttaminen joka toisi hyvän mielen. Miksi suurin nautintoni on kerätä sisäelimieni ympärille vaarallista rasvaa joka ei tee hyvää iholle, painolle eikä loppupeleissä mielellekään sillä heti syönnin jälkeen monesti on oksettava olo ja harmittaa että tuli ahdettua itsensä liikaa.

Siivouslupaukseni tälle päivälle on jäänyt totaalisen surkeaksi. Huomiselle, tee se huomenna, tässä sohvalla on paljon mukavampaa kuuluu itseni laiskempi puoli sanovan. Vihaan juuri sitä että lupaan itselleni että teen jotakin (oli kyseessä pieni tai vähemmän suurempi lupaus) ja oma kehtaamiseni estää tekemästä. Ihminen on vain niin laiska ettei kehtaa syödä terveellisesti, tupakoi vaikka tietää että se aiheuttaa syöpää ja tietää että tupakka tappaa. Alkoholin vaikutuksen alaisena tehdään aina jotakin noloa mikä kaduttaa- ellei sammuta hankeen tai hukuttauduta vahingossa juhannuksena kesämökille. Ja alkoholihan on terveydelle haitallista muutenkin.


Sitä työpaikan kaveria joka kehtaa julkisesti kertoa kaikille että on päättänyt pudottaa hengenvaarallisen ylipainon pois, katsotaan kummaksuen että miksi edes viitisit yrittää kun kaikki sen tietävät että sorrut neljän tunnin päästä kahden litran jäätelöpakettiin ja fazerin siniseen. Terveysintoilijat on hihhuleita ja ties-mitä-lie hippejä joidenka seuraan ei istuta samaan kahvipöytään. Kenellekään ei saa kertoa että nyt elämäni suuntaa muuttuu ja toteutan sen hetkisen unelman. Kaikki on salaista tietoa- ei vuodeta siksi että ei haluta olla julkisena puheenaiheena siellä röökipaikalla- aivan- missä tupakka voi tappaa.

Kaikki epäterveellinen paska on vain niin ihanaa!

Arvostan suuresti niitä ihmisiä jotka voivat avoimesti kertoa muille että nyt kilot karistetaan. Ja ne henkilöt- jotka eivät tarvitse anonyymiteetin (tuliko sana oikein?) suojaa internetissä vaan voivat esiintyä omana itsenään. Ja laihduttaa.

Sweet Dreams, 

Love Carol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments for me(: