lauantai 5. helmikuuta 2011

Fat make me Cry



Uskaltauduin punnitsemaan itseni. Nyt laihdutusta on harjoiteltu- nyt se alkaa (koko ajan se on mulla alkamassa). Mitään muuta positiivista lukemassa ei ole kuin että olen nyt virallisesti normaalipainoinen. Jee. Luku enemmänkin ärsyttää. Mutta jokuhan on aina lähtökohtana?  Kuusikymmentäviisi- täältä minä vielä tulen. Vaaka antoi niin ihanan lukeman kuin 69,5kg. Jep. Kaikki ylimääräinen kertyy minuun nopeasti ja pelkkä urheilu ei minulle riitä todellakaan. Senttejä on lähtenyt kyllä ja sen huomaa (anteeksi nyt en jaksa mitata viimeisimpiä tuloksia) mutta nyt pidän vain painon mielessäni. Ensiviikolla luvun on paras olla 68.

Kohta lähden hakemaan J:n ja mennään tekemään illallisostokset. Illalla mennään myös pikaisesti käymään J:n veljellä. Heitetään hänet illalla sitten keskustaan (aina se yrittää houkutella juopottelemaan) mutta tänään ei lähdetä ja piste. Illalta odotan rauhaa, lepoa ja yhden tulisen suudelman.

Sweet Dreams,
Love Carol

4 kommenttia:

  1. kivaa kuulla sun painoakin välillä! Tsemppiä! (:

    VastaaPoista
  2. Hassua, että et ole sen kummemmin laihtunut. Treenaat kuitenkin ihailtavan reippaasti ja olet käsittääkseni syönytkin aika terveellisesti. Itselläkin tällä hetkellä on paino jumittanut jo kaksi tai kolme viikkoa. Tosi ärsyttävää! Näihin juttuihin ei varmaan aina vaan ole mitään selitystä.. Harmittaa, mutta ei saa kuitenkaan luovuttaa! =) Tsemppiä!!

    VastaaPoista

Comments for me(: