torstai 3. helmikuuta 2011

Goal


Onnistun. Onnistun. Nyt minun täytyy tsempata ja löytää tiukka itsekuri. Kotona ollessani se on paljon helpompaa mutta kodin turvan ulkopuolella jätän hillinnän kokonaan ja annan vain palaa.
Nyt ei enää riitä että kunto on hyvä- nyt tehdään tulosta. Kalorivajetta täytyy nyt saada enemmän ja se tekee kovasta treenistä todella haasteellista.

Kuusikymmentäviisi. En ole pahemmin puhunut viimeaikoina kilotavoitteistani, mutta nyt asetan sellaisen itselleni seuraavaksi kuukaudeksi. Painan viimeistään 65kg maaliskuun alkuun mennessä. En tiedä tarkkaa painoani, mutta se selviää lauantaina jos en jänistä puntarille menoa (se on vain niin kamalaa!).


En ole juonut viime aikoina tarpeeksi vettä. Kaksi litraa ei ole tullut läheskään täyteen ja se asia täytyy korjata.
Eiliset kalorit jäi alle 1200 ja siihen olen tyytyväinen. Saa nähdä kuinka maltan tänään. 1200 on mielestäni aika vähän ja liikuntapäivinä mielstäni sen täytyisi olla hiukan enemmän.

Love Carol

3 kommenttia:

  1. Oon samaa mieltä tosta, että liikuntapäivinä pitää saada kalorit korkeemmalle. Koska mulla ainaki menee niin, että jos saan liian vähän kaloreita ni elimistö tekee vasta reaktion ja alkaa kuluttaan niitä lihaksia sen ylimääräsen rasvan sijaan :s koska ihminenhän kuitenki tarvii rasvaa.
    Mut tsemppiä, karistetaan kiloja yhdessä! :)

    VastaaPoista
  2. Täytyy kokeilla totakin. Vedän kohta koko purkin naamaa :DD ku ei näytä oikee mikää helpottavan :( mutta en sit tiikää et tuleekohan siitä jtn haittoja jos 2x sen annoksen.. tuskin, ne on vaa vitamiineja? :)

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos emmy, niin tehdään(:

    VastaaPoista

Comments for me(: