maanantai 21. helmikuuta 2011

What can you eat


Viikonloppu olikin aika ahdistavaa ruokailujen suhteen. Mitä voin syödä ja kuinka paljon että en liho? paljonko tuossa on kaloreita? ei kiitos, en ota lisää. Kalorien laskeminen oli summan mutikassa tehty (ruoat oli sellaisia joita en päivittäin tai viikottain tee ja tietokonetta ei ollut käytössä) ja en halunnut mitään muuta kuin että paino ei nouse grammaakaan. Tiedän, naurettavaa mutta en halua menettää tehtyä tulosta. Tänään mittasin painon ja tulos oli ensin 68,8kg ja kun siirsin vaakaa hieman, tulos oli 68,4kg,
68,5kg. Ärsyttävää! Miksi painoheittelyt on tuota luokkaa kun sitä kamalaa rakkinetta siirtää? Minusta erot on aika suuret. Okei, vaaka ei ole uusinta uutta mutta haluan tietää tasan tarkkaa mitä painan jotta saan motivaatiota. Tulosta en voi mitenkään laittaa viralliseksi, katsotaan mitä se huomenna näyttää(:

Tänään olisi tuhannen kalorin raja päivälle, teen raportin myöhemmin miten onnistuin(:
Ja illalla taas juoksemaan<3

Maanantai jälleen, mukavaa alkavaa viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Mikä sun paino on ? :) Ku sul on sivussa tuol et Paino -kohdas että 69.5 -5.2 jne, mut tossa sanot 88.5 jne :)

    Ehkä joku virhe tai jotain :)

    VastaaPoista
  2. Aapua! joo, huomasit aivan oikein virheen! piti laittaa että 68 ja grammat, korjataan(: Sivupalkissa viralliset tulokset(:

    VastaaPoista
  3. hei must tuntuu et oon enneki kysyny tätä mut käytkö ulkona juoksemassa vai jossain salilla, ku meinaan vaan et ulkona on tosi kylmä? Ite kyl käyn ulkona juoksemassa, mutta en joka päivä, kynnys lähteä on vaan niin suuri kun siellä on niin kylmää ja jäistä.

    VastaaPoista

Comments for me(: