perjantai 4. helmikuuta 2011

Be Beautiful


Odotan mielenkiinnolla miten ihmeessä selviydyn viikonlopusta kunnialla. Ensi viikko menee töissäkin pidempään kuin normaalisti joten nyt täytyy vähän levätä. Ensi viikolla saattaa tulla vähän vähemmin kirjoiteltua töiden takia joten ei tarvitse ihmetellä mihinkäs olen hävinnyt(:
Liikunnat yritän säilyttää vähintää kolmessa kerrassa ensi viikolla vaikka kiirettä pitääkin. Nyt ei jossitella vaan sulatetaan rasvaa! (tai yritetään ainankin).

Tänään:
Ravinnosta saatu energia: 1450 kaloria
Liikunnalla kulutetut kalorit: -725 kaloria
Päivän energiavaje: -1325 kaloria

Tuo sykemittari vaan niin kätevä- tietää prikulleen miten paljon on kuluttanut. Ei mene arviot ylä- tai alakanttiin kulutetut kalorit (:


Tämän päivän liikuntoina oli 
  • pyöräilyä ulkosalla useampi kilometri (n. 5km)
  • juoksu 4km
  • kävely 1,5km
  • käsipainot 4kg ja 5kg
  • venyttelyt


Viimeisenä kahtena yönä olen nukkunut extra extra vähän ja tänään otan pitkät kauneusunet. Nyt yritän suhtautua laihduttamiseen pikkaisen vähemmällä stressillä (melkein mahdoton ajatus), kalorit pyörii taas sirkuskarusellin lailla ja voivottelen miksi kaikki on niin lihottavaa. Tuntuu että lihon jo pelkästään ruokien katselemisesta. Kaikki sapuskat pitäisi tehdä loppuun asti itse niin säilyttäisi kalorivajetta helpommin ja olisi tasapaino paljon parempi ruokailujen väleissä.


Tänään en mieti enään mitään ja keskityin vain television katseluun. Huomenna saatte (joudutte) vielä kuulemaan viimeiset kuulumiset(: Hyvää viikonloppua kaikille!

Sweet Dreams,
Love Carol

5 kommenttia:

  1. En tiedä. Puhuttiin silloin neuvottelussa ennen joulua, että ois 2 vk - 2 kk. Toivottavasti ei ainakaan sen pidempään ):

    Koita jaksella sinäkin! Ihana olet♥

    VastaaPoista
  2. Lupaan ♥
    Jos en koneelle pääse, niin yritän kännykällä ainakin(:

    VastaaPoista
  3. Hööh, voi sua.
    Ei nyt sentään, kyllä mä pärjään. Pari päivää vielä yksin ja sitten :s
    Sanon muuten ihan samat sanat - joistain täällä todellakin tulee tärkeitä. Ihan kuin olis oikeita ystäviä..
    Oot yksi niistä ♥

    VastaaPoista
  4. Hei mikä sykemittari sulla on? Ku ite on pitäny jo pitkään hankkia, mutku niitä on niin paljon erihintasia ja laatusia ni ei oikein osaa ostaa...

    :)

    VastaaPoista

Comments for me(: