tiistai 15. maaliskuuta 2011

Moon


Moikka moi!

Tänään tapahtui jotain mistä haluaisin kirjoittaa teille mutta en ole siihen kuitenkaan vielä valmis (eikö olekin ärsyttävää että aloitetaan mutta ei sitten kuitenkaan sanota.) Ei mitään elämää mullistavaa, ehkä palaan kyseiseen asiaan myöhemmin.

Heräsin aamulla järjettömään paleluun ja luulin sitä pelkästään kehooni liittyväksi asiaksi (olenko tullut kipeäksi vai tekikö eilisen päivän miinuskalorit). Päivällä alkoi paleltaminen taas ja koko patteri oli totaalisen jäässä. Veivasin edes takaisin lämmönsäätönuppia ja vesi taisi alkaa taas kiertäämään putkia. Toivottavasti huomen aamulla ei käy samalla tavalla herääminen:(

Viime aikoina olen huomannut että vaihdan tv kanavaa hyvin nopeasti jos ohjelma keskittyy ruoan valmistukseen (top chef, master chef yms), tulee heti  törkeä nälkä (mukamas) ja alkaa tehdä mieli syödä ihan vain huvin vuoksi kun silmät näkee ihania ravintola- annoksia. Carol ei katso jatkossa lainkaan ohjelmia joissa viihdytään lieden äärellä.

Haaveilin tänään pitkästä aikaa ja vielä naurettavia (eihän unelmat koskaan ole naurettavia). Halusin joskus ja haluaisin kyllä vieläkin tehdä mallintöitä. Mutta olen jo melkein liian vanha sellaisten  hommien aloittamiseen ja jalkani ovat lyhyet, vartaloni ei sovellu oikein mihinkään kategoriaan (johon haluaisin) ja vaikka naama on ihan ok, sillä ei pitkälle pötkitä. Mutta hei, onhan niitä vanhusmallejakin..



Energialaskelma:

Ravinnosta saatu energia: 1100 kcal
Peruskulutuksen energia: 1800 kcal
Liikunnalla kulutettu energia: -444 kcal
Päivän energiavaje:-1144 kcal

Illalla kävin lihaskuntojumpassa (voi miten oli kivaa), tein käsipainoilla vähän hauista ja ojentajaa sekä 1km kävelyä. Pyöräilyä kaupungilla 3-4 kilometriä.

Huomenna ei tälläisiä energiavajeita näkyile sillä haluan tehdä vähän kovemman treenin (juosta ja painojen nostot) kunnon aamupala, treeniä ennen ja sen jälkeen kunnon sapuskat.

Oikeastaan kaikista huonoin juttu näin vähäisillä kaloreilla (kun liikun) on se että palautuminen on niin paljon huonompaa (tästä olen aikaisemminkin paasannut ja oma valintani on keskittyä painon pudotukseen.) Painoasiaan liittyen, huomenna koittaa taas se päivä kun minä astun vaa'alle.

Nyt katselemaan jotain muuta kuin ruokaa ruudusta...

Love Carol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments for me(: