torstai 10. maaliskuuta 2011

Think Twice


Peruskulutuksen energia: 1800 kcal
Ravinnosta saatu energia: 800 kcal
Päivän energiavaje: -1000 kcal

Hiilihydraatit (57%)
Rasva (15%)
Proteiini (28%)

Liikunta jäi vähäiseksi kuten arvelinkin, paikasta a paikkaan b pakolliset asiat hoitaen pyöräillen. Tietenkään raitis ulkoilma ei koskaan ole pahaksi. Jäi ehkä vähän harmittamaan liikunnan vähäisyys. Mutta eihän aina voi tuulispäänä menossa.

Olin jo niin lähellä laittaa tänne kuvaa itsestäni, mutta ei. Ei vielä tämän kokoisena. Miksi en voi olla iloinen tälläisellä vartalolla ja tälläisellä koolla. Ja hei, sitten kun joskus hamassa tulevaisuudessa painan 65kg, tulee taas mittoja:)

Huomenna menen jumpalle taas pitkästä aikaa enkä millään malttaisi odottaa (huomenna vaihdan laiskan asenteen päälle ja tahdonkin jäädä kotiin).
Tämän päivän ruokailut koostumus oli tälläinen:
  • tonnikalasalaattia (jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatti, sipuli, paprika, tonnikala)
  • kaksi omenaa
  • jogurtti
  • kaksi porkkanaa
  • raejuustoa
En voi sille mitään etten pidä yhtään tonnikalasta vedessä. Se maistuu kuivalle jauhatulle mössölle eikä mausta ole tietoakaan. Sitä ostan ainoastaan siinä vaiheessa kun koko kaupasta on tonnikala öljyssä loppunut. Tuollainen perus salaatti ei maistu miltään jos öljy otetaan siitä pois. Mutta päivän rasvan osuus olikin ainoastaan 15% kun saantisuositus olisi 25%- 65% päivälle.


Voiko farkut enää paremmin istua jalassa? (kuva yläpuolella). Okei, mallin jalat on kaksi metriset, ehkä hitusen saisi minun mielestäni enemmän ole leveämmät. Johan nuo tuosta kohta katkeaa kun kompastuu johonkin!

Love Carol

Ps. Toivottakaa onnea huomiselle punnitukselle.. jaiks.

3 kommenttia:

  1. Sun himoliikunnan seuraaminen on saanut mutkin innostumaan taas lihaskunnosta ja lihasten muokkaamisesta. Tykkään kovasti sun blogista ja välillä toivoisin että pystyisin laihduttamaan tolleen terveellisesti ja säilyttää lihakset ja kunnon ja terveyden. Mutta toisilta se onnistuu, toisilta ei. Olen kuitenkin itseeni ihan tyytyväinen. Mutta toivottavasti saan vähän kasvatettua lihaksia luitten seuraksi!

    VastaaPoista
  2. Oon seurannut sun blogia jo jonkin aikaa. Kirjotat tosi hyvin ja tää motivoi mua ! :-) onko sulla jokin e-mail, että voitaisiin jutella sitä kautta?

    VastaaPoista
  3. Minulle saa laittaa e-mailia osoitteeseen
    carola.carol2011@gmail.com :)

    VastaaPoista

Comments for me(: