perjantai 25. maaliskuuta 2011

Life like this


Perjantaita:)

Vaaka ilmoitti: 65,5kg. Ei mennyt ihan luuseri touhuksi niin kuin pelkäsin. Tavoitteesta puuttuu vielä 200g tähän viikkoon. Annan itselleni synninpäästön jos tavoite jää tähän. Laitan tämän painon nyt toistaiseksi sivupalkkiin tulokseksi.

Eilenkin yllätti vielä nälkä ja "myöhäinen" iltapala oli vielä appelsiini ja välipalapatukka.



En ole ennen kiinnittänyt huomiota hernerouheeseen. Uusimmasta Fit lehdestä bongasin tämän, ja siitä 20% koostuu proteiinista. Itse en ole pelkkä kasvissyöjä (mutta soijarouhetta käytän aika paljon) ja tämä on varmasti kasvissyöjille loistova. Itse voisin joskus kokeilla myöskin.

Hernerouhetta voit käyttää liotettuna keittoihin, kastikkeisiin, patoihin, höystöihin, murekkeisiin ja kasvispihveihin. Hernerouhe on hyvä proteiinilisä kaikkiin kasvisruokiin, ja sitä on helppo säilyttää kotona. Saat kivan lisäkkeen, kun sekoitat keitetyn riisin tai couscousin joukkoon liotettua hernerouhetta. Se sopii hyvin myös raejuuston sekaan. Kauniin värin lisäksi hernerouhe parantaa ruoan ravintoarvoja.



Päätin että tänä kesänä uskalla kokeilla sellaisia vaatteita ja värejä joidenka kuvittelen, etteivät ne sovi minulle.
On useita värejä joita inhoan (koske ne eivät muka sovi minulle) ja sen takia jää moni ihana vaate kauppaan koska en edes uskalla sovittaa niitä. Rohkeutta sovituskoppiin!


Tänään illalla taas elokuviin, huomenna S vie minut ulos syömään ja sen jälkeen muutamalle lasilliselle. Turhia kaloreita yritän huomenna välttää juomien suhteen. Muutama lasillinen ei ole paha silloin tällöin. Krapulaa en taatusti aio kuitenkaan sunnuntaina viettää.


Vielä pitäisi kerätä voimia ja löytää viimeiset voimat täksi päiväksi liikunnalle. Sen jälkeen tunnen itseni voittajaksi ja voin ajatella että tämä viikko on ollut hyvä. Aivoni on valmistautunut jo siihen että ensi viikolla ei välttämättä mene lähellekään näin hyvin painonpudotuksen suhteen. Jumitusta on varmasti lähipäivinä luvassa.


Hyvää viikonloppua<3

Love Carol

4 kommenttia:

  1. Pidätkö viikonlopun vapaata vai onko perjantai muuten vaan sulla punnituspäivä? Mäkin yritän tänään vielä jaksaa raahautua bodypumpiin, huomenna korkeintaan salille. Salilla on siinä mielessä rennompaa, että voi tehdä oman kunnon mukaan. Ryhmäliikuntatunneilla en kehtaa lintsata, vaikka olisi reidet miten jumissa :)

    VastaaPoista
  2. Muistahan pitää herkkupäivää ettei ihan kituuttamiseks mee! Mulla lykkää ruoansulatuksen kans kivasti käyntiin ja pari päivää herkkupäivästä tippuu reilummin painoa :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Mutta kumminki sillee tosi paljon!:) Enemmän ku minä:D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: pidän toki herkkupäiviä välillä:) Ruoansulatus on hiukan huonoa välillä tällä dieetillä joten mukava tietää tämä!

    VastaaPoista

Comments for me(: