tiistai 22. maaliskuuta 2011

Takaisin täällä:)


Hello:)

Pieni tauko kaikesta oli välttämätön asia viikonlopulle. Tuntemukset oli todella sekaisin ja tuntui että happi loppuu kohta. Jatkossakin minun tehtävä samoin jos alkaa kaikki tuntua liian ylivoimaiselle.

Viikonloppuna en laskenut kaloreita laisinkaan ja ylimääräiset kuntoilut unohdin myös kokonaan. Hedelmiä ja kasviksia söin paljon ja lämmintä ruokaa myös aterioilla. Nyt on olo taas sellainen että pystyn taas keskittymään laihdutukseen (ja toivottavasti paino alkaa myös putoamaan).

Kävin aamulla vaa'alla ja lukema ei ollut niin paha kuin olin kuvitellut. 66.3kg oli tulos ja tälle viikollen tavoite on painaa sunnuntaihin mennessä 65.3kg. Yksi kilo ei minun mielestäni kuullosta suuruudenhulluustoiminnalle.
Ja sivupalkkiin merkitsen viikonloppuna tämän viikon virallisen painon.


Mieltäni jäi askarruttamaan anonyymin kysymys, joka kuului: "Kuinka pudottaa 5kg nopeasti?".
Mielestäni jos pudottaisi viisi kiloa epäterveellisin metodein ja nopeasti, voi tulos olla loppujen lopuks lyhyt ja turhaa vaivannäköä koska, a) nesteet lähtee nopeasti liikkeelle mutta heti kun palaa vähäänkään normaaleihin ruokailutapoihin, paino nousee yllättävän helposti takaisin, b) lihakset häviää, mutta läski jää kehoon.

Asia erikseen sitten terveellinen painonpudotus. Ihminen jolla on huomattavasti ylipainoa ja aloittaa laihduttamisen, on tietenkin helpompi saada kiloja aloittaessaan nopeasti pois kun verrataan ns normaalipainoiseen ihmiseen niinkuin esimerkiksi minä. Minulla on muutamia ylimääräisiä kiloja jotka haittaavat itseäni mutta minulla on myös paljon kehittynyt lihasta treenamisen myötä. Minukokoiseni ihmiseni on (uskoakseni) jolla bmi normaaleissa rajoissa, laihdutus on jonkinverran työläämpää koska minulla ei ole useampaa kymmentä kiloa painossani lisänä.

Minä haluan laihdutksen (painon vähentyessä) pitää lihakseni ja lisätä niitä ehkä hieman ja kiinteytyä. Löysää nahkaa voi olla hoikalla ihmiselläkin paljon ja sitä en halua!


Tänään vuorossa hieman punttista ja ehkä vähän juoksua. Kalorirajana tänään on 1300.
Tulikohan uudesta ulkoasusta vähän tylsä?

Meillä paistaa taas aurinko, minä ainankin aion nauttia, toivottavasti myös te kaikki muut<3

Love Carol

7 kommenttia:

  1. Musta uus ulkoasu on kiva, ihanan keväinen :)

    VastaaPoista
  2. tuo ainaki mulla, oon ihan perushoikka mut löysää on nahka :D joten kiinteyttäminen kelpais. niin ja on sitä läskiäki päässy mahaan ja jenkkakahvat myös. kelpais joku megan fox vartalo mut näyttelijät yms pystyyki varaamaan oikeesti sitä aikaa siihen treenaamiseen.. ja niille tekee ammattilaiset ihan oman kunto-ohjelman. luinki vasta miten megan foxista oli tullu anorektisen laiha liian kovasta kuntoohjelmasta. :S vaikeaa varmasti noilla seksi-ikoneilla.

    VastaaPoista
  3. Ulkoasu ei oo tylsä, raikas ja sensualli vain :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Aksu:)

    MISGUIDED GHOST: Kiinteytyminen on aina plussaa ja totta, julkkiksilla on mielettömät valmiit henkilökohtaisesti suunnitellut treeni- ja ruokaohjelmat sekä vielä omat valmentajat jotka potkivat persuksiin vauhtia:)

    Lacey: voi kiitos:)

    VastaaPoista
  5. Ihmettelen sun halua saada ja ylläpitää lihaksia kun laihdutuksellasi teet kaikkesi, että ne lähtee. Kun kalorivaje on noin suuri kuin sinulla, lihaksia lähtee auttamattomasti yli 50% pudottamastasi painosta. Kroppa vaan toimii niin. Sen takia maltillinen painonpudotus on rasvan pois saamiseksi paljon tehokkaampaa. Myöskään lihaksia ei voi tulla lisää, ennen kuin syöt enemmän kuin kulutat. Aloittelijalle se on joskus mahdollista, mutta ei noin suurella kalorivajeella, kuin sinulla on.

    Mikset vaihda tyyliä, jos haluat säilyttää edes vähän lihaksia?

    VastaaPoista
  6. Tämän hetkinen tavoitteeni on ensisijaisesti pudotta hiukan painoa ja sitten keskityn painon ylläpitoon ja lihaksiin. Kaikkea en voi saada kerralla. Jokapäiväinen kalorivajeeni ei ole suuri, on päiviä jolloin kalorivajetta on enemmän ja sitten on päiviä ettei tule laisinkaan. Lihasmassaa minulla on enemmän kuin rasvaa ja se ei haittaa että painon tiputtamisen myötä vähän lihaksia myös lähtee:)

    VastaaPoista
  7. (siis lihasta ennemmän suhteessa rasvan määrään)

    VastaaPoista

Comments for me(: