torstai 24. toukokuuta 2012


Hellou!


Painossa ei muutosta, katsotaan huomenna uudestaan tilannetta. Jotenkin jännittää aina niin hirveästi astua vaakaan, sydän ihan pomppaa kurkkuun:)


Tänään on tarkoitus lähteä kaupoille etsitmään sitä täydellistä laukkua (nykyiset ovat aivan kamalia). Mitään vaatteita en aio ostaa koska tämän kokoiseksi en aio jäädä(:


 Jotenkin ihailen suunnattomasti "isompi" kokoisia naisia jotka ovat tyytyväisiä vartaloonsa eivätkä tahdo laihduttaa.. minä olen niin vastakohta tuohon kaikkeen. Mutta mutta: kuka nainen voi aivan rehellisesti sanoa ettei muuttaisi mitään itsestään jos vain voisi! Tänne ne kaikki voivat heti miten ilmoittautua:)


Nyt ei muuta kuin kaupungille hillumaan, mukavaa päivänjatkoa!



Love Carol<3


2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tyyli vaikuttaa tosi paljon siihen, näyttääkö hyvältä vähän isompikokoisena. Löysiin mekkoihin/tunikoihin/hameisiin on helppo piiloutua, ja niistä saa vielä ihan kivan näköisiä vöillä, koruilla jne. Mutta kun mulla esimerkiksi on vähän poikamaisempi tyyli - ei niin poikamainen kuitenkaan, että pukeutuisin tosi väljiin miestenvaatteisiin - niin ylimääräset kilot näkyy heti. Istuvat topit ja t-paidat tai edes farkut ei paljon armoa anna. Heti tulee tosi tyttömäinen fiilis, jos on rasvaa käsivarsissa (lihakset ei näy) tai rinnat on päässyt paisumaan lihomisen myötä (ja just siks mä olenkin tällä hetkellä niin tyytymätön kroppaani).

    VastaaPoista
  2. Farkut- ne paljastaa kaiken enkä itsekään tykkää tällä hetkellä pitää niitä. Itse suosin tällä hetkellä mekkoja kuten sanoit- niihin on helppo piiloutua. Kesäkuntoon pyritään hani:)

    VastaaPoista

Comments for me(: