tiistai 29. toukokuuta 2012

Ystävä



Heippa vaan kaikki!


Huomenna on tarkoitus taas mitata painoa. Olisi niin mukava jos olisi laskenut.


Olen yrittänyt ottaa tavaksi juoda päivässä kolmisen litraa vettä mutta alle kahteen se on aina jäänyt. Monesti muistan vasta illalla alkaa juomaan(vettä) ja sitten loppuilta juostaankin vessassa.


Jotenkin kesän tulo ahdistaa. Vähäiset vaatteet (joita en kehtaa pitää) kauniit hoikat ihmiset kadulla- saavat mielen maahan. En kehtaisi missään teltta-asussakaan olla mutten vain voi pitää niitä vaatteita mitä pidin ennen, sillä näytän niissä (jos mahdun) aivan pursuavalta makkaralta tai muuten vain en pidä enää koko rytkistä. Anteeksi taas negatiivisuuteni.


Ja todennäköisesti joudun työttömäksi sillä työntekijöitä vähennetään meidän duunipaikalla. Ihanaa.. Osa putkeen, toiset määräaikaistetaan ja määräaikaiset työsuhteet lopetetaan. Eiköhän ole parempi alkaa etsimään uutta työpaikkaa ja pian.


Näin yhtä ystävää taas pitkästä aikaa. Sanoinkuvaamattoman hyvälle tuntui kun hän sanoi minun olevan hänelle tärkeä ja rakas. Olen ollut todella laiska hoitamaan ystäväpuolen suhteita ja silti joku sanoo minulle noin. Kauniit sanat tuntuvat välillä vain niin hyvälle että ihan sydämessä asti tuntuu.


En niin piittaa hyvänpäivän tutuista enkä välitä kertoa heille asioitani (eivät hekään pahemmin mitään salaisuuksia ala kaupan jonossa minullekaan kertomaan). En myöskään välitä small talkista jonka parhaana puheenaiheena on aina sää tai  esimerkiksi naapureiden liiallinen meuhkaaminen. Nice.


Jatketaan tästä huomenna taas eteenpäin,


Sweet Dreams<3

Love Carol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments for me(: