torstai 31. toukokuuta 2012



Hupsista, miten "saatoinkaan" unohtaa punnita itseni ennen aamiaista. Huomenna sitten uudestaan. En tahtonut "täydellä" vatsalla mennä vaakaan koska silloin ei olisi varmasti tapahtunut mitään.



Huomaan että nyt kun on paljon valoisampaa jo heti aamusta niin ei nukuta yhtään samalla tavalla kuin talvella. Vaikka kävisin myöhemminkin nukkumaan niin herään aikaisemmin. Nukkumaan käyn yleensä aina viimeistään yhdentoista aikaan (silmät alkaa mennä kiinni jo kymmenen aikaan).



Kävin tänään heti aamusta verikokeissa. Onneksi varattu aika piti paikkansa ja kerkesin juuri ja juuri töihin. Tänään oli töitä onneksi vain 4h joten nyt alkoi viikonloppu:)



Viikonloppu menee taas samalla tavalla kuin aikaisemmin, normaalia kotona olemista. Sukulointia saattaa miehen puolelle sukua olla luvassa lauantaina tai sunnuntaina, muuten ei mitään sen erikoisempaa. Baarit ei kiinosta sitten tippaakaan. Nyt on taas sellainen "vaihde" päällä elämässä että näen paljon rentouttavammaksi levätä ja tehdä asioita selvinpäin (olenko tullut liian vanhaksi?) kuin tuhlata rahat viinaan ja kärsiä kahden päivän krapulasta.



Kaksikymppinen en ole ollut jo vuosiin (tarpeeksi moneen!) ja fakta on se että monella puolitutulla (saman ikäisellä) on jo tällä hetkellä monta lasta kun minulla on pyöreät nolla. Mutta minulla ei ole vielä kiire, eihän.. Minusta pitää saada ensin oma elämäkuntoon niin että raha-asiat on reilassa, + että vielä parisuhde on siinä kunnossa että lapsia voisi edes ajatella lähitulevaisuuteen.



Tämä nainen kun ei ole vielä edes kihloihinkaan mennyt. Kosintaa en vielä odota lähiaikoina:) Eli hiljaa mennään eteenpäin. -Asia sitten on erikseen jos vaikka vahingossa tulisin raskaaksi niin varmasti pitäisin lapsen kaikesta huolimatta.



Nyt tämä vanhus ottaa pienet kauneusunet jotta jaksaa käydä valmistamaan miehelle viikonlopun kunniaksi kunnon ateriaa:)



Love Carol<3

1 kommentti:

  1. Minkä ikäinen muuten olet? :) Jos haluat sen täällä paljastaa!

    Toivottavasti tulee pian uutta painoa! Munkin pitäis vähän pudottaa. Tullut tässä yhden ja puolen vuoden aikana 5-6 lisäkiloa ja olis kiva karistaa ne ja olla hoikemmassa kunnossa... Se vaan on niin vaikeaa, mulla on surkea itsekuri mutta nyt päätin taas yrittää :-D

    VastaaPoista

Comments for me(: