perjantai 29. heinäkuuta 2011

Ask


Hei kaikille:)

Nyt pääsin vihdoin ja viimein sinne lukemiin mitä olen aina halunnut: alle 59kg.
Paino on tänään 58.6kg ja sivupalkkiin päivitän painon vasta kun se on vähän aikaan tässä painossa ollut. Miten iloinen olenkaan!

Ruoka ei maistu vieläkään, mutta viikonlopun rentoudun joten ehkä sekin puoli vähän tasaantuu. Stressiä stressiä otan ihan turhista asioista! Viikonloppu menee ihan kotosalla, sekä käväisen myös S:n luona. Mihinkään ulos en jaksa lähteä, sohva ja hyvää elokuvaa kiitos.

Vähään aikaan ei ole tullut mieleen mitään uutta kirjoitettavaa, joten sana on nyt vapaa ja seuraava postaukseni on omistettu teille kysymyspostauksena<3 Joten kysykää ihan mitä mieleenne tulee:)

Mukavaa viikonloppua ihanat♥

Love Carol

10 kommenttia:

  1. Milloin olet tavoitepainossasi?:)

    VastaaPoista
  2. Koskas tulee kuvia? :)

    VastaaPoista
  3. Miten olet päässyt tavoitteeseesi? Mitä olet syönyt, kuinka liikkunut (ainoastaan aerobista, vai myös kunnon punttia)? Laskeskelin tuossa nimittäin, että sulla on ollut ihan optimaalinen pudotustahti, keskimäärin pari kiloa kuussa :)

    VastaaPoista
  4. Miten aiot pitää painon tavoitelukemassasi sen saavutettuasi? Tämän kysymyksen pohjalta toivon itse asiassa ihan kokonaista postaustakin heti kun tavoitepainosi saavutat :) Kuinka paljon laihtuminen on vaikuttanut itsetuntoosi? Onko totta, että seksi on parempaa laihtumisen myötä? Mikä on lempparihedelmäsi? Millaisella kuntosalilla käyt, miten päädyit valitsemaan juuri sen? Mitä hyvään kuntosaliin mielestäsi kuuluu?

    VastaaPoista
  5. Mikä on ollut parasta laihtumisessasi?

    VastaaPoista
  6. Miten paljon syöt herkkuja, sallitko niitä itsellesi vai "repsahteletko" usein? Jos satut repsahtamaan, niin mikä on sulla paras tapa päästä takaisin ruotuun? :)

    VastaaPoista
  7. Miten muut ovat kommentoineet laihtumistasi? käskevätkö jo lopettaa =) entä poikaystäväsi? onko hän missään vaiheessa ollut huolissaan ja oletko ollut hänelle avoin koko laihdutusprojektista?

    VastaaPoista
  8. Hey! Miten oot saanu tohon raksituskohtaan ton kokonaisen sydämen kun mulle tulee vaan <3 ? :)
    Onneks olkoon hienosta painonpudotuksesta! :) ^^

    VastaaPoista
  9. miten oppii muistamaan että herkkupäivä olisi vaikka perjantaina? sillä oon ite yrittäny pitää semmosta että saa syödä herkkuja vain viikonloppuna, mut arkena en vaan muista ja sitte tulee syötyä. :-D

    VastaaPoista

Comments for me(: