maanantai 5. maaliskuuta 2012

Painosta...


Viime viikko jäikin kolmeen liikuntakertaan kun valitsin ystävän kanssa kahvit pitkästä aikaan ja pahoillani en ole siitä päätöksestä. Oli niin maailman parasta<3

Tänään: -550kcal ja 50min. Ohjelma: 1km juoksua,2km kävelyä, alatalja (ylätalja narulla ja tangolla), rintarutistus, 5-6kg käsipainot.

Päätin seuraavanlaista kun hurjistuin (melkein itkettikin) painostani kun tänään sen katsoin, että joka päivä käyn puntarilla ja kerron teille paljonko on painoa lähtenyt. Myöhemmin kerron sitten painoni. Jos tälläinen taktiikka purisi minuun kun olen tänne tilivelvollinen, miltäs kuulostaisi?:)

Viikonloppu meni täysin syödessä ja sen kyllä vaaka kertoi, samperi! nyt olen niin tosissani- salillakin päätin etten lopeta ennen kuin -500kcal on kellossa ja hyvinhän se meni loppujen lopuksi.

Huomenna myöskin salireissu täytyy tehdä- nyt olen niin motivoitunut ja täynnä energiaa että varokaa:)

Mukavaa viikonalkua!

Sweet Dreams♥

Love Carol

2 kommenttia:

  1. Painon kertominen tänne antaa varmasti motivaatiota:) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kahvittelu tuokiot hyvässä seurassa on ihan parasta, vaikka itseäni välillä vaivaa pieni huono omatunto/morkkis jos treenit jäävät siksi sen vuoksi väliin! Voi kun itsellänikin auttaisi painon julkistaminen tavoitteissa, mutta ei. Tosin painoa ei ole niinkään pudotettavana vaan mittoja pitäisi ottaa koska haluan muokata kehoni loistokuntoon! =) Tsemppiä kovasti!

    -Riina

    VastaaPoista

Comments for me(: