tiistai 7. helmikuuta 2012


Hei kaikille!

Tänään tuntui jotenkin kamalan vaikealle pelkkä ajatus lähteä kuntoilemaan. Pyörittelin mielessäni ajatusta siirtää kaikki liikunta huomiselle.

Mutta mutta, proteiinipirtelö namaan, laukun pakkaus ja menoksi. En voinut antaa oman laiskuuteni olla unelmieni tiellä.

-520 kcal ja tunti meni sittenkin äkkiä. Ohjelmassa oli seuraavanlaista: 3,5km ylämäkeä kävelyä, 1km juoksua, selkäpenkki, vatsadippi, 4-6kg käsipainot.

Olisin tahtonut tehdä enemmänkin käsiä, mutta aamulla oikeaa käsivartta pakotti hieman niin en tahtonut rasittaa kättä liikaa. Rasitus ei tuntunut sittenkään kamalalle mikä on vain hyvä juttu.

Huomenna olisi tarkoitus pitää lepopäivä ja ylihuomenna taas jatkaa. Tai jos sittenkin intoudun huomenna liikkumaan:)

Kalorirajana on tänään 1000, vasta 200 olen syönyt ja kello on jo noin paljon..

Mukavaa päivää kaikille<3

Love Carol

4 kommenttia:

  1. Anoreksiaako tavoittelet, vai aineenvaihdunnan jumiutumista noin pienillä kaloreilla? Sun painosena mun dieettikalorit oli 1800kcal ja paino putosi pysyvästi ja rasvasta ja aineenvaihdunta pysyi vilkkaana. Noilla kaloreilla tippuu kyllä lihaksesta paino ja hyvällä tuurilla saat aineenvaihdunnan hidastumaan. Syömällä laihtuu järkevästi, ei tollasella anorektisella minisyömisellä. Toki noinkin saa itsestään kelpo laihaläskin.

    VastaaPoista
  2. Anoreksiaa en todellakaan havittele. N.1500kcal on peruskulutukseni joten tuhat kaloria päivässä ei mielestäni ole liian vähän. On päiviä jolloin syön paljon enemmän. Laihaläskiäkään en tavoittele, siitä pitään treenaus huolen:)

    VastaaPoista
  3. Ei pidä treenaus siitä huolta, kun menet noin alhaisilla kaloreilla. Ei lihaksella ole mitään, millä kasvaa tai pysyä yllä kun ruokavalio on noin heikko.

    VastaaPoista
  4. Hei,
    Mikäli syöt alle kehosi lepokulutuksen (1500kcal) vaivut paastotilaan, jolloin kehosi polttaa rasvavarantoja säästeliäästi, mutta lihaskudosta tehokkaammin. Näin menetät lihasmassaa. Lihasmassa on paras välineesi laihtumiseen, koska se on kehosi moottori, mikä kuluttaa kalorit.

    Kehon aliravitseminen vaikuttaa myös treenipsyykkeeseen eikä treenaminen välttämättä aina maistu. Jossain vaiheessa paikat saattavat kipeytyä ja homma alkaa junnaa paikoillaan.

    Summasummaarum: syö ainakin lepokulutuksen verran LAADUKKAASTI, ainakin tunti 120-140 sykkeellä kävelyä tms. 5-6 krt/vko, 2-3 reippaasti lihaksistoa rasittaavaa treeniä per vko ja paljon unta.

    Tsemppiä

    VastaaPoista

Comments for me(: