lauantai 15. tammikuuta 2011

Mitäs sitten jos olenkin pullukka


Olo on kuin maansa myyneellä. Voisin sanoa että: -väsyttää fyysisesti. Selkä kipeytyi hieman eilisestä ja nyt vihloo. Pieniä aaltomaisia tikuniskuja sinne ja tänne. Jotain noidan nuolta tai iskiasta ehkä.
Keho alkoi vaivihkaa kuin puutumaan. Kädet ja jalat kuin maitohapoilla. Päässä kolisee ja natisee ja tiedän että väsyttää myös siksi että en nukkunut kunnon yöunia.


Tiedän että olisin laihtunut jo kamalasti jos en söisi niin paljon. Ruokailuista en missään vaiheessa ole voinut olla niin kamalan ylpeä. Olisin voinut laihtua, paljon. Mutta kulutan paljon siksi minulla on nälkä. Haluaisin valtavia tuloksia, sellaisia että tututkin huomaisivat sen heti.

Olen tänään syönyt:
  • aamupala n.200g maitorahkaa rasvattoman jugurtin kanssa
  • banaani salin jälkeen
  • kanaa kiinalaistittain (kana+wokki+ruokakerma+soija+riisi)
En tiedä paljonko tuossa lämpimässä ruoassa on, heitetään yläkanttiin että 700kaloria. Muut tuossa ei tee pahemmin vielä mitään. Iltapalaksi otan varmaankin rahkaa.


Sain Mummun vanhan digitaalisen vaa'an omakseni ja järkytyin. En luota omaan vaakaani vaan uskon nyt digikauteen.
Painan niin paljon että hävettää. Hävettää niin paljon etten haluisi kertoa teille painoa mutta kerronpa nyt kuitenkin: 69.8kg.
Olenko vain läskikasa vai mitä. En tahdo tehdä nyt analyysiä ruumiistani mutta painoa on vain liikaa.
Nooh, pian nähdään senteistä miten oikeasti homma menee.


Kuntosalilla kulutin n. puolituntia ennen tunnin jumppaa. Sykemittaria antoi kulutetuiksi kaloreiksi pyöräilyjen kera -820 kaloria. Mutta salin puolella en rehkinyt:
  • alatalja
  • käsipainot 4,5,6kg
  • punnerrukset
Osa kulutettuja kaloreita oli varmasti ja tasan oli perusenergian kulutusta ja piste. Minun koomakulutukseni on n.2000 päivässä. Keskisyke oli erittäin alhainen 119 ja huippusyke 169 eli aika vaihteleva.
Opettellaan miten tuo mittari toimii, harjoitellaan harjoitellaan.


Odotan mielenkiinnolla pääsenkö huomenna tekemään mitään (eli kuntoilemaan). Selkää en pahemmin halua vioittaa, se tuppaa olemaan aika perusasia mikä pitää olla kondiksessa jos meinaa jotakin tehdä.

Kiitos ja anteeksi,

Love Carol

2 kommenttia:

  1. Juuh, sanos muuta! Vieläkin ihan yhtä vetämätön olo.

    Mutta mä sanon että kiva kun taas kirjoittelit, siitäkin huolimatta että taidat olla tosi väsynyt :/

    Koita antaa itselles aikaa<3

    VastaaPoista

Comments for me(: